Bir kıza ayak fetişimiz olduğunu nasıl söyleriz?

hyperashyperas Member
kategorisi FetişAlem

Arkadaşlar uzun süredir bu duygularım var ve hiç kimseye söyleyemedim çünkü iyi kötü herkesle tanışıyordum geçmişimiz vardı. Şimdi yeni tanıştığım bir kız var anlayış göstereceğini hatta onun da bu durumun hoşuna gideceğini düşünüyorum. 2 gun sonra doğum günü. Genel olarak bu kıza ayaklara duyduğum duyguları nasıl belli eder yada anlatırım. Tecrübesi sizlerden ta tavsiye istiyorum.

Etiketlendi:

Yorumlar

  • Sevgililik ya da fuckbudylik gibi bir durum varsa direkt söylemekte fayda var ben hep öyle yaptım. Ama eğer henüz kızla sevişmek için çaba sarf edeceğin bir konumdaysan direkt açılmak için beklemeni öneririm kardeşim ki senin durumun öyle sanırım.

    İma ederek başlayabilirsin, ayaklarına özen gösteren bir kız mı? Eğer öyleyse iltifat edebilirsin, nasıl bir tepki verecek sence? Samimiyetini bilmeden yorum yapmak o kadar zor ki:)

  • doğum günü hediyesi olarak ayağından büyük ya da küçük ayakkabı al değişim sürecinde aşırı ilgi göster

    [Silinen Kullanıcı]
  • The user and all related content has been deleted.
  • O zaman direkt belli edip konuşmanın sonunda söylüyorumm.

  • Bence bu söylenecek bir şey değil, yeri ve zamanı doğru olduğunda aksiyonla gösterilecek bir şey. Kızı karşınıza alıp sanki bir hastalığınızı itiraf ediyormuş gibi söylerseniz olumsuz bir etki bırakabilir. Baş başayken ayaklarına ilgi göstereceksin yavaş yavaş çok abartmadan ve tepkisini ölçeceksin. Direkt ters bir tepki veriyorsa zaten söylemenin bir anlamı da yok bence.

    aberaat
  • SarierenSarieren Member, Vip

    Aynen yoksa 3 kurusluk kıza rezil rüsva olmak var bi de herkesi kendi düsünceniz gibi düsünüyo zannetmeyin

  • Direkt söyleme fakat yansıtma yoluyla kelimelerle ve davranışlarla ifade edebilirsin.örnegin beyaz spor ayakkabı giymişse beyaz corabiyla cok uyumlu ve yakışmış oldugunu söyleyebilirsin.böylelikle topu ona at sen degil o dusunsun.inan bir kac kereden sonra sakayla karisik o sana söyler "fetişmisin" diye.iste o zaman soyleyip soylememek sana kalmis.

    AndriyŞevçenkoaltfeet[Silinen Kullanıcı]ardauzy
  • Bence sen söylememelisin o seni yakalamalı.Eğer sen söylersen kız senin zaafın olduğunu anlayıp oradan tepene çıkar ve bunu asla unutmaz.Sıkıştığında bu durumu sana karşı kullanır.Elbette bu duyguları hep içinde yaşamamalısın.Onun seni yakalaması lazım.Kızlar gizemi sever :)

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .