Fetişalem Vip üyelik hakkında sıkça sorulan sorular

maskelisinekmaskelisinek Administrator

Fetişaleme vip üyelik başladığından beri oldukça soru gelmeye başladı. Bunları tek başlık altında toplayıp herkesi bu konuda bilgilendirmek üzerine bir yazı yazayım istedim.

Konu altında soru cevap şeklinde paylaşacağım ve vip hakkında merak ettiğiniz her şeyi size anlatacağım. Yine sorularınız olursa bu konu altında sorabilirsiniz.

Öncelikle vip ihtiyacı neden oluştu ve neden vip. Aslında bir sürü isim konulabilirdi buna ama en yaygın ve havalı olanı seçtik diyebilirim.

Gelelim soru ve cevaplara.

Etiketlendi:

Yorumlar

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Vip üyelik nedir?

    Vip üyelik fetişalem kullanıcılarından daimi olanları, paylaşım yapanları, emek verenleri veya katkı sağlayanları bir arada tutan özel bir forum bölümüdür. Buraya sadece vip üyeliği olan kullanıcılar erişim ve paylaşım yapabilir. Hassas konular paylaştığımız için bu bölüm biraz daha özel ve serbest üstelik güvendiğimiz kişilerden oluşan bir bölüm olma yolundadır.

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Vip olmanın avantajları nedir?

    Vip üye olmanın avantajları kısaca vip bölümündeki özel paylaşımlardan yararlanma, reklamların kalkması (bu konuda çalışmalar sürüyor), serbest ve özgürce fetiş konulu paylaşımlar yapabilme ve yapılanları takip etme.

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Nasıl vip üye olunur?

    Vip üye olabilmek için iki yol mevcuttur. Aktif katılım ve paylaşımlardan gelen beğeni puanlarının 1000 üzerine çıkması veya site giderleri için ufak bir bağış ile vip ünvanını alabilirsiniz.

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Vip forum bölümünde neler olacak?

    Vip forum bölümünde geneli özel ve sınırsız paylaşımlar olacak. forum kurallarından biraz daha özgür paylaşımlar da olacak. Ayrıca örneğin @karalka gibi eşini baldızını paylaşan üyelerimiz bu bölümde kendini daha güvende hissedeceği için daha özgür ve rahat paylaşımlar yapabilecek.

    Yine @servant gibi emeğe değer veren üyelerimiz bu bölümde daha kapsamlı paylaşımlar yapacak. Özel sahibe üyelerimiz de bu bölümden faydalanıp paylaşımlar yapabilecek.

    İlginç sıradışı anılar, yaşanmış hikayeler, özel kalması gereken konular da olacak.

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Vip üyelik için bağış ne kadar?

    Bazı üyelerimiz forumu aktif bir şekilde takip ediyor ama yine de yazı yazma veya paylaşım yapma konusunda bazı sınırlılıkları olabiliyor. Bu tür üyelerimiz için bağış miktarı tek seferlik 30TL olup kendilerine vip ünvanı verilebiliyor. Bu konuda özel mesaj ile durumu bana bildirebilir ve ilgili banka hesabına bağışınızı yapabilirsiniz.

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Vip bağışları kimin cebine gidiyor?

    Forumun yıllık 500tl civarında (domain + hosting) bir gideri var. Bağışlarınız buraya gidecektir. Ayrıca katılım çok olursa forum alanını genişletme, daha büyüme gibi imkanlarımız da olacaktır.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .