Ayak fetişi birini nasıl etkilerim?

maskelisinekmaskelisinek Administrator

Eğer bu soruyu aratıp geldiyseniz doğru yerdesiniz. Ayak fetişi bir sevgiliniz veya ayak fetişi platoniğiniz olabilir. Onun bu özelliğini bildiğinize nasıl etkileyeceğinizi bu yazı dizimizde anlatacağız. Hoşlandığınız kişinin ayak fetişi olduğunu öğrenmek yetmez. Onu nasıl etkileyeceğinizi de bilmeniz gerekecektir.

Öncelikle her fetişist aynı değildir bunu unutmayın. Bazıları daha soft bazıları köleliğe kadar giden bir yelpazenin içinde türlü türlü fetişistler vardır.

Örneğin kimisi kirli, terli ayaklardan hoşlanırken kimisi de temiz bakımlı ayaklardan hoşlanır. Ama ortak noktaları da fazladır elbette. Genel olarak hoşlandığınız kişiyi ayaklarınızı kullanarak etkileme yöntemleri konumuzun devamında üyelerimizin de katkılarıyla hazırlanmış ve öğrenmeye açık bir şekilde sizi bekliyor.

ArchenemyKölecik
Etiketlendi:

Yorumlar

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    İlk olarak hoşlandığınız kişinin cümlelerine dikkat edin. Ayak fetişisti birini etkilemek çok zor değildir ama uygun yerde uygun cümleleri kurmalısınız. Öğrenmeniz gereken onun bu eğilim başlangıç hikayesi veya bazı fantezileridir. Size oldukça önemli ipuçları verecektir. Konuşmaktan çekinmeyin. Soru sorun. Cümlelerinden nasıl bir ayak fetişisti olduğunu anlamaya çalışın.

    Örneğin ayaklarına kapanayım veya ayaklarını öpeyim gibi bir cümle sarfettiğinde (ki çoğu böyle bir cümle sarfetme eğilimindedir) "ama çok pis" veya "ama çok kokuyor" gibi bir cümle ile ondan gelen cevaba dikkat edin. Olsun daha güzel gibi bir cümle fetişizm derecesini de size bildirecektir. Bu durumda yapmanız gereken onun alt ve üst limitlerini ölçmek ve ona göre hareket etmektir. Sorularınız olursa da çekinmeden forumumuzda sorabilirsiniz.

    EmirayArchenemyKölecik
  • ArchenemyArchenemy Member, Vip

    Maskeli güzel içerik olmuş eline sağlık foruma daha çok insan gelebilir bu sayede bilgilendirici içerikler yapıyorsun teşekkürler 👍😉

    maskelisinek
  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Sizler de yazarsanız güzel olur. Konu ne kadar detaylı olursa o kadar üst sırada çıkar.

    Archenemy
  • ArchenemyArchenemy Member, Vip

    Haklısın maskeli doğru söylüyorsun hikayeleri güzel analiz ediyorum ama yazmayı pek beceremiyorum deneyimim yok sanırım ondan ama yine deneyeceğim önerin için teşekkür ederim 😉

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .