Ayak fetiş akımı

fatihturk78fatihturk78 Member
kategorisi FetişAlem

Sevgili arkadaşlar , öncelikle hepinize esenlikler dilerim.

Geçen yazımda 36,5 numara akımından ve bunu nasıl fırsata çevirebileceğimizden bahsetmiştim. Bunun bu kültürü ülkeye yaymak için ne kadar güzel bir fırsat olabileceğinden bahsettim. Fakat aranızda bu yolda yürümek istemeyen , sadece oturup hiçbir şeye karışmadan evinde videolar izleyip zevkine devam etmek isteyen insanlar var. Onlara da saygı duyuyorum. Çünkü bu iş atılganlık işidir.

Benim amacım kendi bilgi dağarcığım ve çevremle bu kültürü tüm Türkiye'ye yayıp normal bir şey olduğunu , hatta normalin de normali olduğunu açıklamak. Benim amacım ; ayak fetişi olanlara değil , olmayanlara toplumda şaşkınlıkla bakılmasını sağlamak. Yataklardan bunun eksik olmamasını sağlamaktır.

Tıpkı LGBT kültürü gibi bu da gençler arasında yayılmalı , şimdi baksanız gençlerin %80'i LGBT'yi destekliyor. Bu fetiş de böyle olmalı. Fetişi olanlara farklı gözle bakılmamalı. Bunun için harekete geçmeliyiz.

Ancak ve ancak harekete geçersek özendiğimiz Batı devletlerinin seviyesine çıkabiliriz.

Avrupa gibi burada da bu kültür normal görülüp üstüne video siteleri hatta video üreten şirketler kurulabilir.

shoeloverServerfeetAndriyŞevçenkoKölecik

Yorumlar

  • tapatapa Member

    Bence asıl sıkıntı fetişçilerin ta kendisi. Her kadına, terbiye seviyelerinden çıkıp ayaklarının fotoğrafını almak için ya da kendisine eziyet ettirmek için kendisini rezil eden adamlar yüzünden insanlar ayak fetişlerine sapkın gözüyle bakıyor. Elbette ben de sıkı bir ayak fetişiyim, ama gördüklerim karşısında aslında bu görüşü maalesef ki sonuna kadar hak ediyoruz. Kimse kusura bakmasın. Ayak fetişi kültürü zaten yayıldı herkes haberdar; ama kötü anlamda. Nedeni de oldukça basit. "ABLA AYAK AT!" diyen ya da aileleriyle video çeken saçma sapan youtube kanallarına, ya da, çocuk youtube kanallarına. "Hadi challenge yap ayağını 5 dakika kamerada tut sonra 5 dakika gıdıkla, sonra da kardeşine yalat." diye yorum atan adamların ta kendisidir. Bakın çocuk kanalları diyorum. Tiktokta saçma sapan akım çıkarmaya çalışanlara bir şeyler demem belki ama bu bahsettiklerim çocuk çocuk! Kimse üç maymunu oynamasın.


    LGBT seviyesine çıkarmaktan bahsediyorsun da; kimsenin cinselliği kimseyi ilgilendirecek bir durum değildir. Ki burada ayak fetişi gibi çok büyük olmayan bir meseleden bahsediyoruz. BDSM belki daha kapsamlı ve hayatımız üzerinde daha büyük bir etkiye sahip bir olgu; ama o da yavaş yavaş kabullenilmeye başlıyor zaten.


    Bu dediklerim tabiiki hepimizi kapsamıyor. Gayet saygın ve düzgün olup dışlanan, fantezilerinden ötürü ayıplananlar da var; ve sırf bu çürük elmalar yüzünden biz de aynı muameleyi görüyoruz doğru. Ama bunun yolu akım ateşlemekten geçmiyor. Flörtlerimizde düzgün insanlar olup örnek davranış sergilersek insanlar konuşmaya başlar ayak fetişleri de gayet saygın ve normalmiş diye. Ayak fetiş meselesini en çok büyütenler bizim camiamızın ta kendisi. Dışarıdaki kimse bunu bu kadar umursamıyor bile; gerçekten bağnaz ve misyoner ötesi pozisyonları sapkınlık olarak görenleri saymazsak tabi.


    Bence bireysel olarak güzel örnek olmaya çalışmamız daha mantıklı. Zaten türk erkeğinin flörtte bir dünya markası olmadığı açık; eğer düzgün insanlar olursak öyle bir örnek yaratabiliriz. Bizi kabullenemeyen misyonercileri de en yakın kliseye yönlendiririz olur biter. Herkese kendi fantezilerimizi kabul ettirmek zorunda değiliz. Onların kaybı.

    shoelovertickletortureMehmetyildiz3152dabiberkayWhitelineage1Serverfeetfatihturk78
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Geçen twitter'da gördüğüm bir yazıda köle arkadaş hanım efendiye gayet normal bir dille, ayaklarının güzelliğinden bahsediyordu.

    Kadın ne yapmış,hemen ifşa edip ekran resmi ile paylaşmış

    Altındaki yorumları okusanız sinirden kendinizi yerdiniz.

    Kısacası,halen dalga geçilen taraftayız arkadaşlar

    Toplum bizimle dalga geçiyor

    Masum birer fetişist olsak bile...

    ServerfeetAndriyŞevçenko

  • Toplum bence her şeyle dalga geçiyor. Bizi alakadar etmeyen insanların önyargılı ve bilgisizce yorumlarını çok da takmamak lazım. Bu mevzuda fetişist arkadaş tamamen cinsel arzusunu tatmin etmek için istemiş. Bence bu daha büyük suç, sonuçta istediği kişi bir sahibe değil.

    Izmirlifeishardauzy
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .