Kullanılmış Bayan Çorabı

Bayan çorabı satın almak istiyorum.Kullanılmış giyilmiş.Satan sahibeler var mı.Nasıl alabileceğim hakkında bilgisi olan yazabilir mi.

Etiketlendi:

Yorumlar

  • CCFemdomCCFemdom Member, Vip

    Dostum Gardrops ve Dolap uygulamalarını kullanabilirsin. Çorap, ayakkabı vb her şey ikinci el olarak satılıyor. Ünlüler falan ayakkabılarını da satıyorlar hatta İrem Derici Falan da var.

    Densizayak1
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Dostum,çok satan var,ancak güveneceğin az.

    Boş yere kimsenin bir yerlerini kaldırma derim.

    Bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum

    Bol şanslar :)

    Son açtığım konuya bir bak derim son olarak

    iyi forumlar

    AndriyŞevçenkonizamettinIzmirlifeishSakatat
  • nizamettinnizamettin Member, Vip

    Arkadaşlar bu işe dikkat edin sahte hesap açan çok insan var , bu artık sektör haline gelmiş yalandan çorap giymiş kadın görseli atıp toplu halde ten çorapları satın alıp kokmuş erkek spor ayakkabılarında bekletip millete gönderiyorlar fiyatlar da ortalama 500 tl falanmış. Kesinlikle bire bir tanımıyorsanız bu işe girmeyin..

    shoeloverfetishkingSaruman
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Bu zaten çook eskiden de vardı.Şimdi uyanıklar sesli teyid olayını bile halletmişler.

    Bir kıza ses kaydı yaptırıp herkese onu yolluyorlar,sonra erkek olan hesap sahibi kokutup yolluyor isteyene.Yani sesli teyide bile güvenmeyin.

    nizamettinfetishking
  • nizamettinnizamettin Member, Vip

    Dün akşam bizzat arkadaşım anlattı , benim eğilimlerimi falan bilmez bende onun bilmem ama tanıdığı bir kişiden bahsetti yavşak bir çocuk var dedi biraz zayıftan eşyaları kendi giyiyor bi de renkli peruklar almış yüzünü göstermeden sağdan soldan fotolar çekip eşyalarını çoraplarını jartiyerini satıyormuş bazılarını kadın hesabıyla instadan mesajla kandırıyormuş. 2. el satış sitelerinde 250.000 tl gibi rakam yapmış kısa bir süre de şaşırdım kaldım.

    shoelover
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Ben buna hem çok güldüm hem de sinir oldum :)) Hocam sonuçta erkek,bacak felan anlaşılır bence ya,biraz dikkat edilince.

    nizamettinTsk5151
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .