Sakla beni dizisi

Selammm fetişler ve köleler.Geçenlerde ilk izlediğim video diye bir konu görüp kendi ilk izlediğim videoyu aramaya başladım (sahibe Reina’nın ayağıma masaj yap jack videosuydu hatırladığım kadarıyla bulan olursa link bıraksın).Herneyse ararken bi dizinin sahnesine denk geldim.Adı sakla beni görenler olmuştur.Dizinin geneli bayağı kötü ama orda küçükken tanışan iki kızdan birinin diğerini köle olarak yetiştirmesi geçiyor.Büyüyüne kadar kız hep hizmet ediyor.kız sürekli ayaklarına masaj yaptırıyor ben uyuyana kadar bırakma falan diyor bir sahnede köle olan kız masaj yaparken uyuyakalıyor sabah sahibesi onu ayağıyla saçını okşayarak uyandırıyor.Yeri geliyor kızı dövüyor ama ona karşı da cok büyük sevgi ve bağlılık duyuyor.Türk dizisi belki dikkatinizi çeker diye bırakıyorum.

alican1566koleahmet21alexyp85Fearless10Factory751

Yorumlar

• evet favori dizimdi fakat final yaptı bizim camiaya göre oldukça soft sahneler ama tabi normal bu televizyon çünkü. Tespitiniz doğru genel manada güzel bir sahibe dişi köle ilişkisi mevcuttu seneryoda güzel diziydi.

Kraliçerania
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .