Kadın ayaklarının kokusu

FetishliFetishli Member, Vip
Mayıs 2024 düzenlendi kategorisi FetişAlem

Kadın ayaklarının kokusuna ne dersiniz? Şahsen ben tatlı kokuyu seviyorum ve bu beni gerçekten tahrik ediyor, özellikle de bir kadın ayaklarıyla oyunda ustalaştığında ve ayaklarıyla sizi nasıl baştan çıkaracağını ve yönlendireceğini bildiğinde.

Peki ya siz, kokuyu seviyor musunuz, sevmiyor musunuz ve koku nasıl olmalı tatlı mı, orta seviye bir koku mu yoksa tüm odayı kaplayacak derece de bir koku mu? Tabi bu sorum aşağılanma duygusu ile koku koklayanlara sorulmuş bir soru değil.

Hakan23topuzHayaletkungfulover175AndriyŞevçenko

Yorumlar

• şahsi düşüncem, hafif aromatik olmalı. tadı ile bağlantılı olarak tuzlu ve ekşimsi ama minik miktarlarda. öbür türlü keyifli olmuyor benim için. yani benim aldığım keyif vücudun excrete ettiği bir şey olması. öbür türlü plastik yalamaktan farksız benim için bilmem anlatabildim mi…

Fetishli
  • Şahsen benim gerçekten ekstra hoşuma gidiyor kokusu, çorap olsun ayakkabının olsun ayağın kendisinin olsun. Tertemiz olacağına kokulu olmasını tercih ediyorum, hiç böyle aşırı kötü bi kokuyla karşılaşmadım, kokladığım kokular çoğunlukla normaldi. Bazıları yoğundu ama yine de böyle iğrendirecek bir koku değildi, hatta aksine yoğun kokular böyle kokladıkça koklayasım gelmişti.

FetishliMadriigalSaruman
  • HayaletHayalet Member, Vip

Bence çok hafif bir koku olmalı varla yok arası gibi

• Bence çok ağır kokmalı

Fetishli
  • Bence ağır kokmalı.. ama şimdiye kadar hiç ağır bir ayak ya da çoraba denk gelmedim.. genel olarak kadınların çorapları kötü kokmuyor zaten

Fetishli

• Bence normal ve doğal kokmalı. Mesela acılı yemek yemek güzel oluyor. Ama aşırı acılı yemek yemek zor olur.

Fetishli
  • FetishliFetishli Member, Vip

Bence ayaktan ayağa koku ağırlığı deyişir

• Bilmiyorum.. şimdiye kadar hiç denk gelmedim kötü bir kokuya ya da ağır olana..

Fetishli
  • FetishliFetishli Member, Vip

Ben sadece bir kere aşırı kokan ayağa denk geldim onun dışında hiç denk gelmedim

• Koku ayakların tuzu, biberi. Koku olmasa da güzel kadınların ayakları çekici gelir bana ama ayak kokusu başka bir seviyeye çıkartıyor.

Tercihim peynirli cips ya da patlamış mısırı çağrıştıran aroma, sirkemsi aroma hafif olunca fena değil ama yüksek olunca fazla keskin oluyor benim için. Amonyak ya da küf gibi olanları konu dışı bırakıyorum, onlar direk soğutur.

Seviye olarak da hafif ya da orta diyelim. Sadece burnunu yaklaştırınca alınan ile ayakkabıyı çıkartırken yakınında olunca alınan gibi.

shoeloverFetishli
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .