Ayak fetişizmini bırakmak istiyorum. Ne yapmalıyım ?
Artık bana keyif vermemeye başladı. Aynı sigara gibi düşünün başladığınız zaman çok keyif verip mutlu ediyordu. Fakat şimdi hiç keyif almıyorum. Hatta tiksinmeye başladım bile diyebilirim.Özellikle de sahibe adı altında milleti tavuk gibi yolmaya çalışan kişi veya kişilerle iletişim kura kura iyice soğumaya başladım. Sizlerde dönem dönem böyle şeyler yaşıyormusunuz ve yaşadınız mı ? Ben artık hiç keyif almamaya başladım. Keyif , haz , mutluluk 0 hatta eksilere bile düştü diyebilirim. Zaten tek sevdiğim şey foot worship ve footjobdı onlara bile utanmadan çektikleri fiyatlar ortada. Ve düzeleceği falanda yok. Ben yaklaşık 10-15 kez seans aldım içlerinden sadece 1 tanesinin samimiyetine inandım. O da zaten geçiciymiş. Söyleyecek pek sözüm yok hepten bırakmak istiyorum. Altını çizerek söylüyorum ki 0 haz , 0 keyif , 0 mutluluk , 0 huzur. Hatta bence strese , sıkıntıya , kaygıya , korkuya , takıntıya bile dönmeye başladı. Dönemsel olma ihtimali olsa bile temelli bırakmak istiyorum artık. Ne yapıp ne edip bu sevdadan vazgeçmek istiyorum. Fakat şunu söylemek istiyorum ki uzaklaştıkça bilr hiç ummadığım anlarda bile karşıma çıkıyor ya ne diyeyim.... : ) Örneğin askerlikte bile v.b bağlantısız ortamlarda. Doğrudan veya dolaylı olarak..
Yorumlar
Anlaşılan hiçbir şey yapmak gerekmiyormuş sağolun ilginiz alakanız için :D
Başlanan ya da bırakılan bir şey değil ayak fetişi. Sadece ilgi meselesidir. Senin güzellik merkezin ayakları çekici buluyordur. Kısaca partnerinin ayaklarına değil de başka bir yerine ilgi gösterirsen yapmamış olursun. Ekstra bir çabaya gerek yok.
Sex öncesi bir ön sevişme ürünü benim için ayak fetişi şahsen asla gidip seans da almam o yüzden yardımcı olamayacağım
Haz, mutluluk 0 ise daha ne lazım sana? Seni bilmem ama fetişizm seni bırakmış anlaşılan.
Doğru söylüyor önüne gelen herkes artık kendini sahibe olarak görüyor milleti soymaktan başka bir şey yaptıkları yok ama suç onlarda değil suç bunlara deli gibi manyak para gönderen tiplerde bunlar yüzünden ayak fetişizmi Türkiye'de bitti herkes artık direk kısayoldan para kazanmaya bakıyor sen keyif haz alıyon mu umrunda değil kimsenin artık herkes parasını almanın peşinde.
Anladığım kadarıyla ayak fetişinden daha çok sözde "sahibe" kavramından tiksinmişsin. Bir çoğu zaten hepimizin bildiği gibi işi ticarete dökmüş, para peşinde. Bu tip kimselerden seans almayıp, kız arkadaşın, varsa eşin ya da seni anlayabilecek bir arkadaşınla bu konuyu konuş. Kısaca iş ticarete dönmesin. Umarım kendini mutlu ve huzurlu bulabilecek bir yol bulursun.
Öncelikle tam olarak neden vazgeçmek istediğini biliyor musun, bunu sorgulamanı öneririm. Biyolojik ve psikolojik olarak ilgi duyduğun bir şeyden uzaklaşamazsın, sadece bastırmaya çalışabilirsin, bunun da sonuçları bence daha kötü olacaktır.
"Sahibelik" adı altında oluşan yeni sektördeki arz talep dengesine ve buna bağlı olarak oluşan yüksek fiyatlarla, ilgi duyduğun bir içgüdü tamamen farklı konular. Bu içgüdünü tatmin edecek olan şey parayla bu işi yapan sahibeler değil, tamamiyle sensin. Bu söylediğin, parayla seks yapan seks işçilerinin yüksek fiyat tarifesi uygulaması nedeniyle seksi bırakmakla tamamen aynı şey değil mi?
Bu konudaki tek önerim, cinsel dürtüleri ve fetişizmi hayatının merkezine koymaman olacaktır. Aslında bunun fetişizmle de ilgisi yok, cinsel dürtülerini hayatının amacı haline getiren her birey mutsuz olmaya kendini mahkum ediyor demektir. Kendini farklı konularda geliştirdiğinde ve farklı konularla ilgilenmeye başladığında, bu içgüdü hayatının tatlı bir baharatı haline gelecektir. Zaten bu baharatın tadını alacağın aradığın doğru partneri de, bu şekilde kendiliğinden bulacaksın.
Ben yaklaşık 3 sene uzak durdum ancak bu içten gelen bir şey dolayısıyla dönüp dolaşıp oraya geliyorsun. Şu anda her şeyde olduğu gibi bu mecrada da ruh yok hissiyatın bundandır
Duygu ve düşüncelerime nokta atışı yapıp hedefi 12 den vurdu. Harikasın tam aklımda olanlar.
Hemfikirim.
34 yaşındayım ve ayak fetişim 30 yaşında başladı, bir hastalığım olduktan sonra ve böylece hormonlarımın değişmesiyle, bu süreçte cinsel bir değişiklik yaşadım, alfa karakterimi kaybettim ve şimdi beta karakteriyle seks yapma arzusuyla kullanılmak için aşağılayıcı bir arzu arzulamaya başladım ve Kız arkadaşlarımla seks hayatımız tamamen bitti ve erkek arkadaşlarıma olan hislerim çok değişti ve onlara karşı teslim olma arzusunu hissetmeye başladım ve ezilme arzum oluştu, bu yüzden onlara olan hislerim onlara ayak kölesi olmaya başladı
:'(