Site Taşıma
maskelisinek
Administrator
kategorisi FetişAlem
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Şimdilik başarısız oldu. Bu yüzden paylaşıma devam edebilirsiniz. Veritabanını yeniden yedeklerim.
Şöyle bir sorun var arkadaşlar. Yeni aldığım sunucuya aktaramıyorum gibi görünüyor. Sürüm de artık desteklenmiyor. O yüzden seçenekler şunlar, ya şimdi buraya ödediğim 1600 tl yıllık parayı ödeyip devam edeceğiz, veya sıfırdan diğer tarafta devam edeceğiz. Burası aynen kalsın derseniz biraz sizlerden destek beklerim maddi konuda. Çünkü diğer tarafı ben karşılamıştım tamamen.
Destek olanlara vip üyelik mi olur artık veya yöneticilik mi olur bu konuyu bir konuşalım derim.
bu konuda herkesin elini cebine ufak da olsa atmasi lazim yillarca buradan karsiliksiz hizmet aldik hepimiz
Bu işlerden çok anlamıyorum ama bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
Geçeceğin site tarzı daha mı fonksiyonel?
Öyleyse demeyeyim de, zaten buraya da ücret ödüyorsun, reklam olayı ayrı olaraktan.
Daha fonksiyonelse ben destek çıkarım ki çıkanlar da olur.
Destek çıkarım ben de. Uban verirmisin @maskelisinek
Bence buradan devam etmek daha güzel olur. Buradaki bu eşsiz bilgileri ve paylaşımları tekrar bulmak çok çok zor olur diye düşünüyorum. Birlik olup herkes 3-5 demeden biraz maddi destek çıksa buranın parası da kolay bir şekilde çıkar.
@maskelisinek destek çıkmaya hazırız bir iban paylaşabilirsen
Taşıma işlemi neden gerçekleşemiyor?
Vanilla 3.3 artık desteklenmiyor, yenisi kurulamıyor, eskisini taşırken de dosya izinleri hataları oluşuyor. Platformlar farklı. Never touch a running system durumları.
Eğer mümkünse sadece resim yükleyememe sorununu çözmen yeterli olacaktır. Aksi taktirde anladığım kadarıyla aynı isimde yeni bir siteyle devam edeceğiz ve bütün içerikler silinecek. Olmafı buradan devam edelim.
Arkadaşlar maddi para göndermek yerine aşağıda referansımla üye olursanız bitlo borsasına hem ben kazanıyorum hem de siz kazanıyorsunuz. Yatırımsız, sadece üye olmanız yeterli oluyor.
Teşekkürler.