Türbanlı kişilerin ayakları

Remember1Remember1 Member
kategorisi FetişAlem

Merhaba arkadaşlar sadece bana mı ilgi çekici geliyor türbanlı kişilerin ayakları. Özellikle babet sandalet veya terlik giydiklerinde bakma isteği oluyor. Çok büyük haz alıyorum hatta sokakta gördüğüm birkaç kişiye de ayaklarını yalamak için teklif etmek istedim ama çekindim

Yufkacımuammerxxxmehmetxxx

Yorumlar

• Evet genç türbanlılar beni deli ediyor. Yeni nesil türbanlıların ayakları güzel.

• FetishliFetishli Member, Vip

Aslında bu konu dan daha önce açmıştım keşke biraz araştırsaydınoz bu konuyu açmadan. Neyse olan olmuş.

Hayaletshoeloveralican1566
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

Keşke her üye senin gibi düşünceli olsa.

Fetishli
  • dodosdodos Member

komşumuzun karısı... melda abla... 40 yaşlarında var..türbanlı... ama modern türbanlılardan. uzun boyu 40 numaraya yakın ayakları ile beni her zaman mest etmiştir. topuklu giyinmekten, yırtmaçlı giyinmekten çekinmezdi hiç. benim de çocukluktan beri ilgim vardır. hasılı kendisi açık konuşmayı da sever. bi gün konu kocasına geldi, baya giydirdi arkasından. ben de o gün ilk cesareti almış oldum. o günden sonra hep bi paslaştık aramızda ama hiç ciddi ilerleme kaydedemedim. neyse bir gün evde oturuyoruz, melda abla geldi. otoparkta benim arabadan dolayı çıkaramamış, rica etti çeker misin diye. ben aşağıya indim arabanın yanına. bu da o esnada ayakkabısını değiştiriyo. uzun ince topuklu sitiletto giymiş. bana döndü baktı "bunlarla da araba zor sürülüyo dedi" . neyse ama ben o esnada ayaklarına bakakaldım. çok güzellerdi. tertemizlerdi...oje falan yoktu ama duru bi güzellik... neyse bu gitti ama ben aklıma o gün koydum ben bu ayakları yalayacağım diye ama melda abla evli, çocuğu var. eşini de senelerdir tanırız ama işte durduramıyorum kendimi.bi gün sitede çimlerde oturuyoruz, kalabalık biraz. bu ayakkabıları çıkarmış şov yapıyo çimlere basarken. ben de istemsiz göz atıyorum ama bikaç kez göz göze geldik ben hemen gözlerimi kaçırdım. ama fark etti. herkes dağıldı akşama doğru, çocuklarını falan eve gönderdi biz başbaşa kaldık... konu konuyu açtı, bi şekilde ayakkabılara geldi. genelde topuklu giymeyi sevdiğinden bahsetti falan. ama da o esnada "senin de ilgin var herhalde" diye bi laf çarptı . ben de işi biraz şakaya vurdum, ayak fetişi yaygındır falan dedim. peki sende var mı diye sordu... ben de yani dedim, karşımdaki kişiye göre değişir ... mesela seninkiler gayet güzel dedim... ben öyle diyince bi an durdu... Eşim seni gebertir bir daha duymayayım dedi..ben de sevişmicez, sadece ayaklarını yalayacağım dedim. ama kati bir dille reddetti. ama artık rahatlamıştım. her gördüğüm fırsatta bu isteğimi hatırlattım ama kabul görmedi.bu böyle bi seneye yakın ddevam etti. ama tavrı hiç değişmedi. ben o esnada gizliden hediyeler alıyorum falan ama bu kabul etmiyo. bi gün otoparkta yine karşılaştık, yalvardım. bi kerecik dedim ya bi kerecik... istersen burada dedim kapan ayaklarıma de kapanayım dedim.. cevap vermedi. sonra bu işin tadı fazla kaçtı. çok uzatmayalım. ben bi düşüncem dedi yine başından savdı. aradan yine aylar geçti ben de artık çok fazla hatırlatmıyorum. g*tü kalkmasın daha fazla diye. ama yine de kendimi tutamadım sordum.. cevabını duyunca dünyalar benim oldu. "çok uzun olmayacak, ben yeter diyince bitecek. daha da bahsi açılmayacak. ben sana haber vercem" dedi. o esnada kalbim yuvasından çıkacak gibi atıyo. nabzım fırladı zaten. takip eden iki üç hafta hiç geçmedi. bi gün dışardayım. bu bni aradı. müsaitsen gel diye. taksiye atladım, 15 dakikalık yol bitmedi anasını satayım... neyse eve çıktım, kimse yok. mutfağa geçtik, zaten hep mutfakta otururdu. "benim isteğim dışına çıkılmayacak, rahatsız olursa biter, ısrar edersen mahvederim seni" dedi. "nasıl başlaycaksın şimdi" dedi. ben de eğildim, terliklerinden ayağını çıkarırken keşke bi topuklu giyseydin diye dalga geçtim. eliyle kafa vurdu... ama sonunda işte karşımdaydı.. önce topuktan ayak parmaklarına kadar bi dil darbesi... sonra bi saatten fazla aralıksız yalayış...kaç defa boşaldım sayısını hatırlamıyorum bile. bi de boşaldım diye o kadar azar işttik, sanki ne bekliyodu onu da hala anlamış değilim. sonrasında aralıklarla devam etti bu. en son geçen yılbaşı bi fırsat yakaladık ben yine gömüldüm ayaklarına... fazla uzattım biliyorum ama işte bu da böyle bi şeydi... iyi kilerim arasındadır... soruları olanlar dm'den yazabilir :)

IzmirlifeishshoeloverFetişbey1341jordreOkuyucu1234BajermanServerfeetİndisxxxmehmetxxxumberYaga.Reactions.RecordLimit.Single
  • FetishliFetishli Member, Vip

Türkiyede fetişi olanlara hangi gözle bakıldığını sen daha iyi bilirsin bu nedenle bu sitede sanırım türkiyede ki tek site ben başka bulamadım birbirimize iyi, anlayışlı, saygılı davranmalıyız. Udak tefet tartışmalar olur bunlar tuzu biberi. Sitenin kurallarına da uymak gerekiyor adminler olmasa böyle bir site asla olmazdı ve özgürce fetişlerimizi birbirimiz ile konuşup paylaşamazdık.

shoeloveralican1566Hayalet
  • Tombul türbanlıları pek sevmiyorum ama bu ayakları yalardım ;)

GhosT0Fetishlixxxmehmetxxxcenkerken44
  • Süperr bi görüntü gerçekten teşekkürler devamını bekleriz tabanları harika

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .