büyük ayaklar
ayakksever7218
Member
kategorisi FetişAlem
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Eğer sende fiziksel olarak küçüksen boy, pos, kilo, adele olsun hatta penis v.b büyük ve güçlü ayaklar birde taraklıysa daha keyifli geliyor seninle hemfikirim. Mikayla Miles'ın videolarına fotoğraflarına bak veya Ekaterina Lisina olabilir. Birbirlerini hiç sevmezler aralarında büyük bir rekabet var.
Bir de buradan sorayım iki kere neden aynı konuyu açıyorsun da iki konuyu da tek konuda birleştirmiyorsun?
https://fetisalem.net/discussion/3451/mikayla-miles-47-numara#latest
isteyerek olmadı dostum bi hata olmuş özür dilerim.
fiziksel olarak ortalamayım aslında öyle küçük değilim. yalaması daha keyifli olacağı içindir muhtemelen :D öneriler için teşekkür ederim ayrıca
Eğer bir hata olduysa senin yapabileceğin birşey yok rica edelim @shoelover veya @maskelisinek bu konulardan bir tanesini kaldırsın.
çok iyi olur bende onun için uğraşıyordum öteki kaldırılırsa çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Rica ederim ben de bir an bilerek yaptın sandım
Yalaması ve foot worship olsun footjob olsun ya da cock crush trample olsun hakikaten başka keyifli oluyor hem fikirim. Daha güçlü ve daha haşmetli olunca daha başka oluyor. Rica ederim.
yok yok fark etmemiştim bir hata olmuş
deneyimlemeyi çok istiyorum daha önce hiç yaşamadım üniversitede bir şansım olacaktır elbet yani öyle umuyorum
Çokta zor bulunur büyük ayaklı kız. Ben dayanamayıp travestiden bile seans almıştım.
bir şekilde halledeceğiz artık zaten türkiyede bu konulara insanların yaklaşımı açık.
Bence tam tersi kapalılar yinede bol şans daha amigo
kapalı olduklarını kastetmiştim zaten dostum direkt sapık muamelesi gösteriyolar
Evet :D +1
umarım algıları bir gün yıkılır tek temennim bu
Hemfikirim
Valla benimde boyum kısa ve uzun kadınlara aşşşşşırı şekilde ilgi duyuyorum ya
O bende de var güçlü kuvvetli haşmetliyse hemde. Halit bey cerrahpaşalısınız hem seversiniz gücü, kuvveti, haşmeti :D Örneğin Asuman Krause v.b
Evet. Büyük olanı çok hoşuma gidiyor. Ama bazı büyük ayaklar nedense güzel olmuyor. Hem büyük hem güzel oldu mu tadından yenmez derler ya öyle mutluluk veriyor insana. Kendi elimden ayağımdan boyumdan daha uzun bir kadını çıplak gözle görünce çok heyecanlanıyorum.
Büyük ayak ben de severim ama maximum 40 olacak üstü zaten bir kadında kaba duruyor ve kadını zarif göstermiyor.
o ayak coraptan veya ayakkabıdan cıktıktan sonra zariflik falan kalmıyor direkt yumulası geliyor insanın :D
Ya OAKEJWJRKKWJDJWKDKWKDKWKKD 😆😆 gece gece kahkaha attim abi