İlk öptüğünüz ayak (veya ilk kölelik deneyimi) hikayesi

maskelisinekmaskelisinek Administrator
kategorisi FetişAlem

Kiminin vardır kimin yoktur elbette ama olanlar için soruyorum. İlk öptüğünüz ayak hikayeniz nedir?

Benimki şöyleydi. 21 yaşındayken 18 yaşındaki sevgilimindi. Dominant bir kızdı kendisi ve ilk tanışmamızda ayaklarını öptürmekten bahsetmişti genel olarak. Zaten o saniye aşık olmuştum. Sonrasında da sevgililik ve gerisi gelmişti.

Etiketlendi:

Yorumlar

• HayaletHayalet Member, Vip

Yaşımı hatırlamıyorum benim de kız arkadaşımdı.

• Yazın iki aylığına başka bir şehre çalışmaya gitmiştim. Müşterilerden yaşça büyük bir kadınla evlerimiz çok yakın çıkmıştı, gel zaman git zaman sohbetimiz ilerlediğinde, farklı şeyler aradığını normallikten sıkıldığını söylemişti. Sıra benim fantazilerime geldiğinde ayaklara olan ilgimden bahsederken bunu yapmalıyız dedi. Bu şekilde oldu.

maskelisinekVenusFetishlialexyp85
  • Üniversitede sevgilimdi. Ayagını öpebilmek için yüzünden başlayıp aşağıya doğru yavaş yavaş öpüyordum anlamıyordu. Sonra bahsettim anlayış gösterdi ama sevemedi bi türlü

Fetishli
  • Erkek kuzenimin ayakları ne yazık ki, çocukluk iç güdüleri diye avutuyorum kendimi.

Venus
  • İlk olarak ayak değil terlik yalamıştım gizlice daha sonra ücretli olarak sahibe eskort sevgili çok oldu

• Başka bir başlıkta yazmıştım da buraya da yazayım. Tam hatırlamıyorum ama sanırım 12 yaşımda falandım. Bir akrabamızda kalıyordum. Bir gün bu akrabamın ayak tabanlarını gördüm daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ama o an görünce niye bilmiyorum acayip ilgimi çekti. Neyse 1-2 gün geçti bir sabah uyandım herkes uyuyordu hala. Bu akrabam da tek uyuyordu bir odada. Çocukluk cesareti midir nedir girdim odaya dizlerimin üstüne çöktüm ve yüzümü ayaklarına sürmeye başladım. Sıcaklığını dahi hala hatırlıyorum müthiş bir histi cidden. Ertesi sabah yine aynı şekilde ama bu sefer öptüm ertesi gün yine bu sefer de ufak ufak yaladım. Farketti mi farketmedi mi bilmiyorum umarım farketmemistir ama harika bir histi.

Hiç bir sahibeye falan gitmedim kölelik deneyimim yok ama eski sevgilimle bir sefer otururken ayaklarıyla oynuyordum 39 numara esmer ten güzel ayakları vardı. Pek de sevmezdi ayaklarıyla ilgilenmemi aslında da alıştırıyordum. Her neyse bir gün öyle otururken bi an durdu ve dedi ki "ne istiyosun ya sen ayaklarımdan" dondum kaldım bende tabii bisey de diyemedim. Yineledi sorusunu. Sonra "aç ağzını" dedi. Ben yine dondum kaldım. "aç ağzını dedim sana" dedi bende el mecbur itaat ettim. 1 dakika falan ayağını ağzıma sokup sokup çıkarttı o şekilde. O da çok iyiydi. Hatta aradan zaman geçtikten sonra bir daha istedim o gün yaptığın gibi yapsana diye.

spartacusVenusalexyp85KoleMete16
  • Yaptırdı mi peki yani ya da bu konuyu sorun etti mi sonrasında

• Yok alışmıştı sonradan da aynı hareketi sadece bir kere daha yaptırabildim.

• 10 yıl önce gay uygulamasında bir gay bana seni Ayakkölesi olarak istiyorum diye mesaj atmıştı bana o zaman bana birşeyler oldu ve sikim birden sertleşti,,, ve çok aşağılayıcı buldum bunu ve direk arabaya binip gittim ona Ayakkölesi olmaya ve bir gay saunaya gittim onunla,,, ve ilk kez birinin ayağını yaladım be uzun zamandır sertleşme hissini yine yaşadım ve böylece eziklik hissi ile azmayı öğrendim ama o günden sonra bunu kabullenemediğim icin 7 yıl boyunca direnmeye çalıştım ve sonunda kabullendim ve gay romeoda tanıştığım her gayın ayaklarına tapmaya başladım ve hep videolar yaptım ve ilk başta kendim için bakarak boşalmak için ve daha sonra internette paylaşmak için ve artık gerçek bir footslut olmak için

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .