Sadece ayak fetişisti olmak
maskelisinek
Administrator
kategorisi FetişAlem
Bu kavramı anlayamıyorum. İçinde biraz mazoşizm, biraz kölelik veya yüceltme, tapınma duyguları olmadan sadece düz ayak fetişisti nasıl olunur? Neden olunur?
Biliyorum aramızda var böyle arkadaşlar. Ama nasıl ve nedenleri nedir? Yani ayak öpüp yalamaya onları motive eden duygu nedir?
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Tahrik etmesi. bende diger saydıklarınıza anlam veremiyorum.
Elbette tahrik ediyordur. Etmese fetişist olmazdınız zaten. Ama tahrik eden duygu nedir? Yani mesela ayağın tadı mı? Parmak emme hissi mi?
Merhaba, bu konuda kendi deneyimimi paylaşmak isterim. Ben de ayaklardan hoşlanan biriyim, ama bu benim için kesinlikle bir mazoşizm, kölelik ya da tapınma gibi duygulara dayanmıyor. Aslında, ayaklara olan ilgim sadece estetik ve dokunma hissiyle ilgili. Ayakları öpmeyi ve koklamayı onlardan footjob almayı sevmem tamamen hoşuma giden bir duyusal deneyim. Bence bu tür fetişler kişiden kişiye çok değişir. Kimi insanlar bu deneyime farklı anlamlar yükleyebilir, kimileri ise sadece ayakları fiziksel olarak çekici bulabilir. Herkesin motivasyonu farklıdır, ama bu tek bir duyguya indirgenmemeli. Sonuç olarak, benim bu konuda hissettiğim şey sadece hoşlanma ve keyif alma üzerine kurulu, başka bir anlam ya da psikolojik yönü yok. Ama tabii ki herkesin fetişi kendine özgüdür ve farklı olabilir.
Ben de mazoşist, kölelik, scat veya pissing, kirli ayakabı ve taban yalayan veya aşağılanma duygusunu yaşamayı seven kişileri anlayamıyorum anlamayı da buraktım zaten sanırım hiç bir zaman anlayamayacağım.
Muhteşem tercüme ettin gerçekten duygularımızı
Ben de ayak fetişiyim başka bir zevkim yok.
Gorunusu topuklar parmaklar, belki de yazin gorup kisin gormemek(herkesinkini) piskolojisini ya da sebebini bilmiyorum
Ben de olay karşımdaki kadının verdiği hisse , duyguya göre değişiyor.
Ben kendimi mutlaka fetiş olmalı diye kısıtlamıyorum , Normal sex yapmayı da seviyorum , köle olmayı da....
Kırmızı ojeli güzel bir ayak gördüğümde sadece fetişist de olabiliyorum. Estetik olarak güzel bulduğum için.
Kısacası o anki duygularımı partnerim belirliyor.
Örneğin ;
1 ay öncesine kadar internette tanıştığım bir kız , ayaklarının , çoraplarının , ayakkabılarının fotoğraflarını bana yollamasına rağmen en ufak bir ilgi duymadım. Çünkü o duyguyu bana veremedi....
Ben sadece ayaklarla orgazım oluyorum ,,, en cok amatör çekim videoları ile,,, mesela şişman femboy tabanlarının amatör video çekimleri ile,,, sadece tabanlarına bakarak ile gelebiliyorum bazenleri,,, bir kac kere sikimi yalamayı denedilerse de, kısa bir süre içinde yani hemen anında inmiş oluyordu ve sertleşme gidiyordu birden bire
ve sonra yine ayaklarına geçtiğimde sertleşiyordu,,,
Ama bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum sadece ayak fetischisti olduğum için
Sen mi sadece ayak fetişistisin?
Aşağılanmaktan zevk almıyor musun?
Ayakların görsel estetiği, kokusu ve tadı hoşuma gittiği ve çekici bulduğum kadının bir parçası olmasının uyandırdığı his sebebiyle ayak fetişistiyim. Onun dışında bir faktör yok benim için. Aşağılanma tarafı beni hiç çekmiyor, tapınma tarafını da aşağılanma değil tamamen romantik olarak algılıyorum ben.
Ben senin atak fetişistinden daha farklı olduğunu düşünüyorum.
ben de sadece ayak fetişistiyim ama bu çok göreceli bi konu buraya ilk girdiğimde çok şaşırmıştım neredeyse herkes köle sahibe ilişkisini fazlasıyla benimsiyordu senin sadece ayak fetişistlerini anlamadığın gibi ben de sizi anlamıyorum tamam aşağılanmak hoşunuza gidiyor da biraz ideallerinizin olması lazım gördüğüm kadarıyla tek kriterleriniz sahibe olması ve dominant olması bunlar fazlasıyla yetersiz bence köle olacağınız kişinin gerçekten bunu hakedecek kadar high bi insan olması lazım her önüne gelene köle olan birine ben saygı duymam bunları kafadan söylemiyorum çünkü kendi açımdan ayak konusunda gerçekten çok seçici bi insanım beğendiğimiz ayakları paylaşıyoruz konusundaki ayakların yüzde 90 ını beğenmedim hatta bazılarını görünce kusasım geldi ama gerçekten beğendiğim bi ayak bulursam büyük ihtimalle kölesi olurum kölesi olmamdaki neden de aşağılanmayı sevmem değil o ayağa sahip bi insan benim gözümde yeterince yüksek bi insan olması kısacası sadece ayak fetişistliği size çok basit gelebilir ama inan bana ayak bir sanattır
Arkadaşlar çoğunuz yorumda sanki ben ayak fetişistlerini eleştiriyorum gibi yazmışsınız. Sadece anlamaya çalışıyorum. Ayak sembolik olarak biat, itaat vs gibi durumları tarihte barındırıyor.
Bu yüzden düz ayak fetişisti olanların duygusunu merak ettim.
Ayrıca Sadece fetişist olduğunuzu söyleyip, köle olan veya aşağılanmaktan hoşlanan üyeler de var.
Bu sitede bir şey öğrendim detaylı açıklama yapılmadıkça insanlar yanlış anlayabiliyor.
Yazarak kendini net ifade etmen cok zor. Uzun bir paragrafin ilk cumlesinden on yargi ile okunmaya baslanabiliyor ve ilk cumleden ne anlasiliyorsa kalanida insan beyninde ilk anladigi gibi devam ediyor.
Sadece ayaklarla ilgili uygulama ile zevk alıyorum… ayakdominesi ile itaatli bir hale geliyorum… o yüzden ayakların kölesiyim
Evet işte.
Sen dediğim kesimden değilsin 😊
Ben sadece ayak fetişistiyim ama bu sadece kısmı yanlış anlaşılmasın normal sexden de hoşlanıyorum. Benim olayım normal (kötü anlamda veya başka kişileri sizleri eleştirmek amacı ile yazmadım) bir kişinin zevkleri + ayak olayı.
Ayak fetişistlerindeki olay bence geçmişten geliyor mesela çocukluk yıllarında ayaklar ile ilgili yaşadığı olaylar onların ayaklara ilgi duymasını sağlıyor. Bu vücudun bir uzvundan zevk alma olayı. Somut bir uzuv var.
Ama kölelik ya da aşağılanmaktan hoşlananlarda ortada sadece bir davranış var. Onların zevk aldığı şey aslında ayak değil aşağıdaki bir organla ilgilenmek bu aslında tamamen bence psikolojik bir olay.