Finansal Köleler Beni bulsun

EvilinaEvilina Member
Kasım 12 düzenlendi kategorisi FetişAlem

Ben Evilina, 21 yaşında üni öğrencisiyim. Daha önce bir finansal kölem vardı ve ona yaptığım sahibelik karşılığı maddi ihtiyaçlarımı gideriyordu fakat eski sahibesini benden üstün tuttuğu için onu kovdum. Dediğimi ikiletmeyecek gerizekalı birileri beni bulsun.

ay287joktepalmeKölecikFactory751herkesgibiThemostloseraslan1681AltesdaveastSakatatYaga.Reactions.RecordLimit.Plural
«1

Yorumlar

• maskelisinekmaskelisinek Administrator

Hoşgeldiniz. Mail paylaşımı yasak olduğu için sildim. Buradan mesajlaşabilirsiniz.

Evilina
  • zeusemrezeusemre Member, Vip

hanımefendi kerizlerini bekliyor 🤣

zxcv84MntnTsk5151shoeloverAntonyQuedremehmed512213aslan1681cenkerken44Sakatatomrdrmz30Yaga.Reactions.RecordLimit.Single
  • zxcv84zxcv84 Member

Merhaba evilina hanım, hoşgeldiniz.

Umarım dilediğinizi bulursunuz...

• ay287ay287 Member

finansal köleyim

• Son cümleye kadar hadi neyse dedim kabul edene saygı duyarım dedim de son cümleden sonra aynı fikrimde değilim😆

• Yazmayacaktım ama dayanamadım.

BDSM bu değil arkadaşlar :) Yapmayın, lütfen, bu tip yaklaşımlara prim vermeyin, ondan sonra burada Türkiye'de neden gerçek sahibe yok minvalinde bir sürü başlık açılıyor. Burada finansal kölelik kavramına laf etmiyorum, her ne kadar benim ilgilenmediğim bir konu olsa da, elbet bundan haz alan arkadaşlar vardır. Ancak BDSM ilişkisi finansal kölelikle başlamamalıdır, bu ilişkide yeterli güven ortamı oluştuğunda kendiliğinden gelişmelidir bence.

Maddi ya da manevi olarak kullanılmayı aşağılanmanın bir türü olarak görüyor olabilirsiniz, ancak lütfen bundan prim yapmak isteyenlere artık izin vermeyin. Özellikle Türkiye ve Amerika'da bu şekilde bir sektör oluşmuş durumda, bu da BDSM kültürüne son derece zarar veriyor, insanlar bunu küfür edildikçe para kazanılan bir ilişki tipi olarak algılamaya başlamış durumda ki, başlık sahibinin kullandığı üslup da bunu kanıtlar nitelikte. Bu arkadaş da bu forumdaki kullanıcılar içinde gerizekalı birileri olduğunu söylemekten çekinmiyor zaten.

shoeloverEvilinaslave40VakunlurudeboyzAltescenkerken44SakatatAndriyŞevçenkoSu152
  • Öncelikle foruma hoşgeldiniz hanımefendi lakin bir dipnot düşeyim köle demek gerizekalı demek değildir bunu bir öğrenin derim öncelikle... Yaşınız 21 acaba BDSM , FEMDOM terminolojisini ne kadar biliyorsunuz sanırım siz ilk finansal köleliği öğrenmişsiniz diğer kısımlara da göz atmanızı öneririm...

• Daha önceki kölem aşağılanmayı seviyordu. Yine aynı tür bir köle arıyorum. Bu sebepten gerizekalı dedim. Ne kadar çok linçleyen olmuş. Halbuki +20 mesaj aldığımdan haberleri yok. İnsanların çeşitleri vardır. Aşağılanmaktan hoşlanmayan köleleri zaten kastetmiyorum.

Themostloser
  • Bana özelden hakaretlerle mesaj atmayın. Bu yaptığınız komik. Umrumda bile değilsiniz. Dediğim gibi kaç mesaj aldığımdan haberiniz bile yok.

shoelover
  • HayaletHayalet Member, Vip

Hoşgeldin keriz avında başarılar

• Size sadece tek bir sorum var, bu arayışı sahibe-köle ilişkisi yaşamak için mi, ya da yalnızca para için mi yapmaktasınız? @Evilina

Bu soruya vereceğiniz cevapta dürüst olmanızı rica ediyorum, çünkü fantazi ile gerçekliğin bir arada yürüdüğü bu dünyada bu finansal kölelik gündeminin muallak olmaktan çıkıp artık iki taraf için de netlik kazanmasının faydalı olacağını düşünüyorum.

İki yanıtı da eleştirmiyorum. Eğer öğrenciyim, bu tip ilişkilere pek ilgi duymuyorum ama paraya ihtiyacım var derseniz bu sizin için de daha doğru ve anlaşılır bir hedef kitle oluşturacaktır.

Ancak ben kölelik oyununu seviyorum, kendimi üstün hissediyorum, bdsm dünyasını keşfetmek istiyorum gibi bir cevap verecekseniz de neden finansal kölelikle başladığınızı sorgulayacağım.

• Ben aslında bu tip işlerle uğraşmıyordum freelancer olarak penetrasyon testleri yapmaktayım. Aynı zamanda öğrenciyim. Öğrenciyken ekstra çalışmak çok zor ve insanlar bu zaten öğrenci, enayi, buna az versekte buna yeter bakış açısıyla bize aylık 1-2 bin gibi komik rakamlar teklif ediyorlar. Paraya çok ihtiyacımın olduğu bir dönemde birisi benimle iletişime geçti ben ilan vermediğim en ufak bir alakam olmadığı halde. Başta çok garipsedim ama zaman içinde maddi alanda çok rahatladığım için ( yeme içme barınma ) bunu sürdürmeyi hedefledim. Karşı tarafı memnun edip para kazandığım sürece ben kendimden hiçbir şey kaybetmiyorum. O mutlu ben mutlu. Zaten bu sahibeliği yüzyüze yapmıyorum çünkü daha önce saplantı edindim ve hiç hoşuma gitmedi.

maskelisinekshoeloverThemostloser
  • Cevap için teşekkür ederim, aslında tahmin ettiğim cevabı aldım diyebilirim :) Finansal kölelikten hiç anlamadığım için, bu şekilde ilişki kuran arkadaşları eleştirmek istemiyorum, ama işte alakanız olmadığı halde size yazmalarını da doğru bulmuyorum açıkçası. Siz sonuçta iki taraflı bir çıkar ilişkisi kurmuşsunuz, ancak bu arkadaşlar günde belki de yüzlerce kişiye böyle mesajlar atıyor, bunun cezasını da tüm bdsm camiası çekiyor. Zaten tabu olan bu ilişki tipi medyaya ve topluma bu şekilde yansıyor.

Belki beni eleştirenler olacaktır, ancak durduk yere şansımı deneyeyim diye insanlara attığınız "finansal köleniz olabilir miyim" tarzı mesajları ben taciz olarak görüyorum, kusura bakmayın. Bunun aynı platformlarda yüzlerce kişiye fuckbuddy'niz olabilir miyim gibi bir mesaj atmaktan hiç bir farkını göremiyorum. İnsanlara böyle mesajlar attığınız sürece, sapık damgası yemekten, kendimizi ifade edememekten, bu ilişkiyi tabu olmaktan hiç bir zaman çıkartamayacağız. Bunu yaptığımız sürece, ülkemizde neden gerçek sahibe yok, neden herkes çıkar veya para peşinde gibi başlıklar açmayı gereksiz buluyorum. Bu çıkar ilişkisini siz istiyorsunuz.

• shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

Konu dışı yazıyorum bunu ;

Eğer hakaret ve küfür eden varsa bana bildirin lütfen.

Hiç bir şey küfür ve hakareti haklı gösteremez. Hemen atarım forumdan

maskelisinekHayaletjohncflSakatat
  • işte arkadaşlar bakın hanımefendi kendi ağzıyla itiraf ediyor ben boşuna demiyorum gerçek sahibe yok bizim ülkemizde diye malesef siz de rol yapıyorsunuz yani dominant baskın karakterli yönetmeyi seven bir karakteriniz yok maddi ihtiyaçlarınızı karşılamak için finansal köle arıyorsunuz. Malesef buna ilgi duyan bizlerden ise finansal kölelerin paraları normal kölelerin de duyguları sömürülüyor biz bunu çoktan çözdük zaten de çözemeyen arkadaşlar hala varsa işte bakın kanıtı hanımefendinin itirafını birkez daha okuyun ve artık şu oyunu anlayın.

• Hanfendinin bdsm felsefesine dair hissettiği hiç bir şey yok sadece ihtiyaçlarını karşılamak için sahibe rolü oynuyo tamamiyle hix bir sahibe hissi bdsm felsefesi olmadan para kazanmak için yaptığı şey ama ben hanfendiye kızmıyorum çünkü bunu yapan sadece o değil en azından hanfendi bunu itiraf etmiş maddi durumum iyi olmadigi dönemde bu yola başvurarak çok kazandım o yüzden hep diyorum imkanı olan olmayan için değil imkanı olan bunu yurt dışında yabancı kadınlarla yaşasin emin olun sahibe olmayan bir yabancı kadınla sıradan flörtluk bile yapmasanız bizim çoğu sahibeleron verdiği seanslardan daha çok keyif alırsınız buna emin olun

Bu konuda eleştirenleri de eleştirmek istiyorum bazen. Yetişkin insanların karşılıklı rıza ile gerçekleştirdikleri ilişkileri eleştirmek, sorgulamak, yargılamak hakkımız mıdır örneğin?

Adamın isteği bu kadının isteği bu kendi aralarında anlaşmışlar karşıklı haz veya çıkar ilişkisine girmişler. Eee.. diğerlerine ne oluyor?

Tamam onlar da fikir beyan etsin ama en azından karşı tarafa hakaret etmeden küçümsemeden yapabilirler bunu.

MissbeautyshoeloverThemostloserfreval

öncelikle finansal köleliği anlamamakla birlikte ben hanımefendinin bir hanımefendi olduğundan bile şüpheliyim şu paylaştığı resmin aynısını ben bir çok yerden bulurum

brakr
  • Teşekkür ederim bu yazdığınız için. Hoşbuldum :)

shoelover
  • Anladığım kadarıyla sadece finansal destekle bile hizmet etmiş hissedip zevk alan insanlar var. Diğer tarafta da bundan zevk alsın ya da almasın bunu ona sağlayan insanlar... Bu bir kazan-kazan ilişkisi. Tarafların reşit olduğu ve rızaya dayalı ilişkileri yargılamak kimseye düşmez. Hele ki bu tarz bir forumda. Toplum tarafından yargılanmaktan yakınan bir topluluk ne hikmetse burada lince bahane arıyor.

shoelover
  • Katılıyorum, kimseyi zevkleriyle eleştirmek kimsenin haddi değil, isteyen peçeteye bile ilgi duyabilir, ancak benim kendi adıma farklı bir eleştirim var.

Kendi arkadaş çevremde bile sürekli finansal köleniz olabilir miyim, hizmetinize girebilir miyim, köpeğiniz olabilir miyim gibi sosyal medya üzerinden mesaj alanları duyuyorum. Hatta öyle bir noktaya gelmiş durumda ki,kadın olup bu mesajı almayan kişilere şaşırıyorlar. Bu gayet normalleşmiş durumda. Sırf bu mesajları almamak için dm kutularını açmaya korkan insanları duyuyorum. İnsanların zihninde "köle" dendiği anda bu şekilde taciz mesajları belirmeye başlamış durumda, bu da otomatik olarak bdsm'e ilgi duyan herkesi zihinlerde sapık olarak kodluyor.

Finansal köleliğe ilgi duymayı kesinlikle eleştirmiyorum, ancak lütfen ikili ilişkilerde açıklayamadığınız tabularınızın size online ortamda taciz hakkı verdiğini düşünmekten vazgeçin. Benim gördüğüm kadarıyla, finansal kölelik online ortamda gerçekleştirilebilen bir itaat türü olduğundan, 100 kişiye mesaj atsam birinden mesaj alabilirim şeklinde bir tatmin duygusu uyandırıyor. Bunu kabul eden kişilerle kurulan çıkar ilişkisini eleştirmek tabii ki hakkım değil, ancak fetişizm ve kölelik = para karşılığı küfür et, ayak fotosu at, para kazan sektörüne dönüşmüş durumda. Çünkü sosyal medyada bu şekilde günde 1000'lerce talep yağıyor.

Burada para kazanmak isteyen arkadaşı eleştirmiyorum, çünkü ne istediğini gayet dürüst ve net bir şekilde anlatmış durumda. Ortada bir talep var ve ben bu talebi kendi çıkarımı düşünerek gerçekleştirebilirim diyor, bunda eleştirilecek bir şey yok. Ama bdsm yaşam stilinin, köleliğin ya da fetişizmin zihinlere bu şekilde kazınması, bizim gerçek hayatta kendimizi ifade edebilmemizi otomatik olarak engelliyor. Çünkü insanların zihninde akıl sağlığını kaybetmiş, havlama karşılığında para ödemeye hazır bir sürü sorunlu ruh hastası olarak kodlanmış durumdayız.

O yüzden benim kendi adıma isteğim, bu kölelik ilişkisine ilgi duyan arkadaşların rastgele mesajlarla taciz şeklinde değil, yakınlık kurdukları kişilere kendilerini anlatarak, güven ilişkisi kurduktan sonra dile getirmeleri.

shoeloverThemostloser
    Kasım 14 düzenlendi

yukarda bir yorum yazan arkadaşa enayi diye hakarette bulunan kişisin önce sen eleştiri ve hakaret arasındaki ince detayı öğren

shoelover
  • ay287ay287 Member

Eleştiri yaparsın ama dozunda yaparsın. Birisine enayi demek keriz demek ve benzeri laflar söylemek yorum eleştiri değil düpedüz hakarettir. Herkesin görüşü kendine, yorum eleştiri yaparsın ama onur kıracak Kelimeleri söylyemezsin

shoeloverAndriyŞevçenko
  • brakrbrakr Member, Vip

Hakaret edilmeyi sevmiyor mu finansal koleler bedavadan etmis iste :d

Kasım 14 düzenlendi

Safsata bir yorum olmuş.

Örneğin sen de ayak yalamayı seviyorsan erkek ayağı yalamayı da bedavadan ayak yalamak gibi sayman.

EvilinashoeloverAndriyŞevçenko
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .