LADY B NYLON
HızlıTosba
Member
kategorisi FetişAlem
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Tam bir Milf
Işte milfliğin hakkını veren bir kadın
Lise dönemlerimde keşfetmiştir kendisini. O zamanlar son derece etkileyici gelmişti taaa ki akıl bulandıran içeriklerini görene kadar. Transeksüel olduğunu düşünüyorum bilemiyorum , emin değilim kesin ve net kararı siz verin sizin tecrübenizden faydalanayım. Öyle de olabilir kime ne de akılda soru işareti işte :D Almanya'ya Köln'e gidip sormak istemiyorum :D
Bu kadın fetiş camiasının olmazsa olmazıydı bir dönem, her yerde fotoğraflarını görürdüm. Trans olduğu düşüncesi nereden aklına geldi ?
Ben Trans olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa ayak yapısı kaba ve etli olurdu. Uzun tırnak sevmem buna rağmen güzel durmuş.
Penisini kilitorise çevirdiğini düşünüyordum. Emin değilim halende. Cinsiyette değiştirebilir kime ne ayrı konuda. Ne bileyim bu kadar ünlü olup böyle bir şeyi ilk ben farketeden ben olabilirmiyim diye dedim. Evet çok ünlü Almanya'da Köln'de yaşıyor diye okumuştum websayfasın info kısmında. Gerçi bende şunu söyleyeyim bende trannyden footjob seansları almıştım çünkü bazılarının ayakları çok güzel hatta kadınlardan bile güzel olanlar var. :D :D Neticede bu da bir seks oyunu yani (footjob, foot worship v.b)
Bu da Almanyanın ünlü sahibelerinden Lady Sarah. Dikkatli bakınca penisini clitorise çevirmiş ameliyatla.
Bakmakla , görmek arasında çok ciddi fark vardır efenim :)) Anatomik benzerlik mi bilinmez.. Ben Lady Barbara ya e-mail atacaktım Almanya'da sizden seans almak istiyorum sorular sormak istiyorum diye yanlızca premium kullanıcılarla iletişime geçiyor diye okudum. Ah para ah.. :))
Evet Lady B efsanedir de işte efsanenin sırrını çözmüş gibi hissettim kendimi o yüzden akıl danışmak istedim :)) evet uzun tırnak bazen kaz tırnağı gibi oluyor demişti biri eski forum da da kahkaha atmıştım. Ne çok kısa ne çok uzun en güzeli bence.
Gerçekten muhteşem bir bayan ve ayakları süper Bi sahibe mistress küçüklükten beri ayaklarına ilgi duyduğum ve beni fetis yapan favori ayaklardan birisi Lady B
Giydiği ince çoraplar ki genelde diz üstü sevdiğim tarz giyer ve guz3l seksi renkler tercih eder ve ayaklarının hakkını 10 yıldız ile hakeden birisi kısacası benim favorim teşekkürler paylaşımlar için hızlıtosba
Ayak şekli tırnak taban topuk yapısı süperdir kusursuzdur
Ayaklarını çok profesyonelce karşı tarafa hukmederek kullaniyir ve çok iyi etkiliyor ayakları ile
Ayakkabı ince çorap yeri ve zamanında çok güzel kullaniyor
Çok iyi pissing de yapiyir