Yaşadıklarıma inanamayacaksınız

Herkese selammm fetişler , köleler ve sahibeler.Yaşadıktan sonra yaklaşık bir yarım saat ben ne yaşadım dediğim bi olayı anlatacağım.Bundan yaklaşık 3 4 ay önce İstanbul’da yurt veya ev arayışındaydım. Devletin önemli bir din kurumunun üst düzeylerinde çalışan bir aile dostumuz var (yani babamın arkadaşı ben daha önce adam akıllı oturup konuşmadım )Bu kişiye Mehmet diyelim. Aynı zamanda doçent çok okumuş bilmiş biri.babamda benim numaramı ona verip,o din kurumunun yurdunda kalmam için ikna etmesini rica etmiş.Mehmet beni aradı fakat anlaşamadık.Bundan aylar sonra bana ne yaptın yerleştin mi bir yere falan diye yazdı gecenin 12-1inde.Bende işte hocam vs diye konuşuyorum adamla.o gün rahatsız ettiysem bu saatte özür dilerim tarzı şeyler söyledi.Herneyse bu adam bana geçen gün gece 3 4 gibi yazdı başta normal konuştu işte içime doğdu uyanık olduğun yazayım dedim falan dedi ama adamla o yurt muhabbeti hariç muhabbetimiz yok yani gece 3de yazması çok saçmaydı. bisürü kez de özür diledi bu saatte rahatsız ettim seni falan diye neyse ben önemli değil falan dedim.bu yazdıklarım aramızda kalsın lütfen dedi.Orda bana bi cesaret geldi zaten avucumun içinde gibisinden.sonra bide Bana ‘hadsizliğimi bağışla’ dedi orda bende ışıklar yandı.Başta sadece sapık olduğunu düşündüğüm adamın köle olabileceği geldi aklıma. bende sizli konuşmayı kaldırdım daha sert keskin cümleler kurmaya başladım.bi ara tekrar teşekkür ettiğinde de ne ‘çok teşekkür ediyorsun sen biraz da özür dile’ dedim.Özür diledi bu sefer tekrar onu affetmemi istedi.Kafamda zaten adam babamdan gizli yazmış benim sahibe olduğumu öğrense ne yapabilir diye düşünerek üstüne gitmeye başladım.O da açıldı ve biz sahibe köle konuşmalarına girmeye başladık işte sen ne emredersen onu yaparım falan demeye başladı.Bende bu konudan habersiz gibi kölem gibi ne istersem yapacak mısın bunu sevdim falan dedim.Konuşma biraz böyle gittikten sonra mesela ayağımı öp desem tarzı bişey söyledim. “öpmek mi?” Yazdı dedim patladık heralde bu hiçbir şey bilmiyor sonra işte yalarım her tarafını falan dedi.kısaca adam köle ve fetişmiş.aramızda fazla yaş farkı var.Ama çevremdekilerin ve genel olarak çoğu kişinin saygı duyduğu birinin benim karşımda bu kadar ezilip büzülmesi aşırı hoşuma gitti.şimdi ise hâlâ konuşuyoruz.Bu konuşmalar benim tabi ki hoşuma gidiyor ama bir yandan da babamın dostu, ailemizin çok yakından bildiği biri ,kardeşimin hocası olması beni vicdan azabına sürüklüyor.Ne yapacağımı çok bilmiyorum şu anda ama şok olduğum kesin.ayrıca bu adam bize yemeğe gelmişti bi ara bunu da sonradan hatırladım o gün ayağımda ten ince çorap ve bordo oje vardı.Bu arada ssleri de buraya bırakacaktım ama uzun olduğu ve her sste ismi karalamakla uğraşacağım için beklettim çok fazla istek olursa paylaşırım boş zamanlarımda.şimdiye kadarki sahibelik hayatımda en şok olduğum olay oldu bu.Bir gelişme olursa ara ara girip yazarım iyi geceler.
Yorumlar
İnanılmaz bir olay. Ss leri paylaşırsanız seviniriz.
Kendimce açıklamak istiyorum efendim. Efendim diyorum lütfen yanlış anlamayın çünkü benim yaşımda 45 ve anladığım kadarıyla bu kişide aşşağı yukarı benim yaşlarimda dolayısı ile empati kurabiliyorum. Bizim yaşlarımızdaki insanlar bu duygularını hep bastırmak durumunda kalmıştır belki çogumuz böyledir çünkü sizler gibi gençken teknoloji bu kadar ileride degildi,hiçbir seye ulasamiyorduk ama şimdi gir internete hersey var,sahibelere bile ulaşabiliyorsun. Bende,benden genç bir bayandan emir almak çok isterdim bazen şartlarda bunu belirliyor. Mesela ben hayatım boyunca bir bayandan emir almak o kadar çok istedim ki özellikle iş hayatında fakat olmadı. Özel sektorde hep üst düzey yönetici olarak çalıştığımdan dolayı ya benden alt pozisyonda yada en kötü aynı düzeyde olunca emir alamadım hata istemeden de olsa ben talimat vermek zorunda kaldım.
Çok uzatmayayım bu kişiden size veya ailenize bu konu hakkında zarar geleceğine inanmıyorum çünkü bu kisi sizden rica bile alsa emin olun kendince emir kabul ediyordur. Dolayısı ile bu durumu berbat etmek kesinlikle istemeyecektir bence sizde bu durumun keyfini çıkarın en azından okulunuzu bitirene kadar.
Haddim değil biliyorum ama bence kim olduğunu önemsemeyin ayağınızın altında olması gereken olması gerektiği yerde kalsın ve siz bundan asla rahatsızlık duymayın siz hak ettiğiniz yerdesiniz
Raina hanım tabi sizin hayatınız sizin kararınız ama bence yaptığınız pek doğru bir şey değil yani adam evli mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle evli hatta çocuğu da vardır yani onların böyle bir şeyi öğrenmesi bence çok kötü olurdu ha tabi bu durumda adam suçlu oluyor ama yinede yani neticede bir aile dostu
Efendim faydanıza kullanabilirsiniz bence de. Sonuçta herkesin bi görevi konumu var bu hayatta. Ve ben kölelik efendilikten çok bu konunun doğal gelişimini merak eden biri olarak ss'leri görmeyi çok isterim. Nasıl oluyor da normal bir ilişki hangi cümlelerle buna dönüşüyor hep ilgimi çekmiştir
Harika bir tesadüf.
Ben de hocayım ve yaşım 44.
Bir öğrencimin kölesi olmayı çok arzu ederdim (elbette böyle bir şey mümkün değil).
Ama öğrencim yaşında birinin kölesi olmak inanılmaz uyarıcı bir şey.
Düşünsenize, sınıfta size hocam diyor, siz onun üstündesiniz fakat özel hayatta onun sözü geçiyor.
Umuyorum hayallerimiz gerçekleşir bir gün (bizzat öğrencim olmaması lazım ama).
Adam boşanmış ama evet çocuğu var
Bu durumda sizin kıvrak zekanız devreye girmiş ve doğru analiz ile adamı çözmüşsünüz hanımefendi... Ben konu dışı birşey sormak istiyorum anladığım kadarıyla kapalı bir Hanımefendisiniz hep merak etmişimdir köle - sahibe ilişkisinde sahibe hükmeder ve genellikle kölesine onun hoşuna gitmeyecek şeyler yaptırır kadınları cezbeden kısmı aslında bu aşağılar eziyet eder şiddet uygulayabilir hepsine tamam ama dinimizde bunları yapmak günah olmuyor mu burda bir çelişki yok mu kapalı bir sahibe olarak ne hissediyorsunuz diye sormak istiyorum...
raina hanım çocuğuda varmış ben empati kurarak yaklaşıyorum olaya tabi hayat sizin hayatınız kararları siz verirsiniz
Evet günah ama bahsettiğin şeyle alakasız başlı başına bi erkekle yalnız bulunmak konuşmaya girmek zaten günah karşıdakine zevk verecek bir şey yaptığımız için zaten günah çok fazla günah yanı var ama iki taraf da rızalı oluyor kölenin istemediği şeyleri yaptırsam bile o zaten bana itaat etmekten zevk alıyor yani bu kısmın günahla alakası yok
Efendim telegram kanalınıza giremiyorum, böyle bir kullanıcı yok diyor. Kapattınız mı acaba? Sizi twitter veya telegramdan takip etmek mümkün değil mi?
Soruma verdiğiniz içten ve samimi cevap için teşekkür ederim Hanımefendi...