Alinti anket (DIKKAT: MALEDOM LEZDOM GAYDOM ICERIKLIDIR) erkek egemenliği mi, kadın egemenliği mi?

zxcv84zxcv84 Member
kategorisi FetişAlem

Kaynak: deviantart.com

yazar: submissivegayfrench

Orj yayim tarihi: 24/01/2025

Kim diz çökmeli?

Bazı erkekler kız arkadaşları/karıları tarafından itaat edilmek ister. Onlar için iyi bir kadın, erkek arkadaşının ayaklarını itaatkar bir şekilde ovalar ve yalar, ataerkilliğin en iyi şey olduğunu ve bir erkeğe odaklanmazsa mutlu olamayacağını anlar.

Diğer erkekler lider olmak için çok zayıftır ve kız arkadaşlarının ayaklarına masaj yapmak zevk kadar onurdur. Kadınların erkeklerden üstün olduğunu anlarlar ve kendilerine söyleneni yapmak isterler.

Hatta alfa çiftlerin ayaklarına itaat etmeyi seven beta çiftler bile var:

veya cuckold: erkek arkadaşlarına ve sevgililerine (erkek veya kız) teslim olan kızlar/erkekler

Sen ne tür bir insansın?

1. itaatkar kız arkadaşı tarafından kral gibi muamele görmekten hoşlanan bir adam

2. kocasına hizmet etmekten hoşlanan bir kız arkadaş

3. Erkekleri korkak hizmetçileri olarak gören kadın

4. Karsi cins Partneriyle birlikte ustun bir cifte hizmet etmek isteyen heteroseüel birey

5. Karsi cins Partneriyle birlikte kendilerinden asagi bir ciftin kendilerine hizmet etmesini isteyen heteroseüel birey

6. Kadınların ayaklarının dibinde olmak ve kız arkadaşına adanmak isteyen bir erkek

7. Geleneksel bir çiftte olduğu gibi erkek arkadaşı tarafından hizmet edilmesini isteyen bir eşcinsel dom

8. Erkek arkadaşına karşı geleneksel bir ev hanımı gibi davranmak isteyen bir alt gey

VenusMissbeautyshoeloverKölecikThemostloseralexyp85Sakatat

Yorumlar

• shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

Partnerimle normal sex yapan ve bundan inanılmaz keyif alan biriyim.

Ama bunun dışında ayaklar,ayakkabılar ve köle olmak hoşuma gidiyor.

Anket cevabında gelecek olursak

6 Numara diyorum.

Yönlendirme gibi olmasın ama forumda çoğunluk da benim gibi düşünüyor sanırım.

Güzel konu , takipte olacağım.Teşekkürler.

zxcv84
  • selim35selim35 Member

Ben de 6 numaraya dahilim

zxcv84
  • servantservant Member, Vip

6 numarayım

zxcv84
  • y0y0y0y0 Member

1-4-5-6 numaralar

zxcv84
  • HayaletHayalet Member, Vip

Değişik bir konu beğendim.

Ben sevdiğim kişiyle yani partnerim ile (erkek olduğum için muhakkak bayan) normal bir sex ilişkisi severim. Eğer partnerimin de rızası varsa ayaklarına masaj yapar koklar ve yalarım ayrıca footjob da yaparım. Ayaklarına asla tapmam kölesi dahi olmam veya itaatkar da olmam.

Anket den bir tane seçmem gerekirse sanırım 6 en uygun olanı.

• 4 ve 6. İmkan olsa en çok 4.

• Zeus11Zeus11 Member

1 umarım bir gün olur

zxcv84
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .