LETGO Sahibe Avı :)
Herkese selam. Bugün letgo'da başıma gelen bir durumu paylaşmak istiyorum. Birisi ilanıma yazdı ve aramızda ss paylaşacağım şekilde, böyle bir konuşma geçti. Haftalık 45-50k ödeme yapabilirmiş ne istersem yaparmış, önce sadece letgo'da konuşabiliriz dedi sonra da letgo konuşmaları okuyor diyerek instagram ya da twitter'a geçelim istedi. Ben de hemen oo tamam demedim. Sonra 'sahibe' ışığı görmedi sanırım - vedalaştık :D . Bunlar genç kızları, çocukları kullanmak için farklı bir yöntem mi buldular ? Yoksa sadece para teklif ederek kendileri sahiplik yapmaya çalışan salaklar mı anlayamadım. Nedir olayın özü bilgisi olan var mı ?
Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
''Hesabım birazdan kapanacak'' demeseydi finansal köle diyebilirdim ama bu durumda ya kendisi kahin, gelecekten bilgi alıyor ya da instagram twitter gibi yerlere çekip gerek dolandırmaktır gerek başka bir şeydir taktiğini bulduklarını düşünüyorum.
Biraz fantezi yapmak için yazmış. Kabul etsen de bir süre sonra vazgeçip gidecektir. Ama böyle bir niyetiniz varsa doğru yerdesiniz.
Ayakkabı çorap almaya gönüllü çok üyemiz var 🤣
Olabilir 😜
Çok koştuğum için çabuk eskiyorlar
Şu meşhur ayakkabıları merak ettik. (Site adına)
Ben talibim mesela :))
Letgo'nun güvenlik nedeni ile kişisel mesajlaşmaları görme yetkisi var, ancak bunu bütün konuşmalar için yapmıyorlar.
Tehlike oluşturabilecek kelimeler sistem tarafından algılanıp yöneticilerin önüne düşüyor ve bu şekilde mesajlar okunur hale geliyor.
Daha önce Letgo'da aktif olan birisi olarak karşı tarafın hesabının kapandığına şahit oldum.
Ayakkabı ve diğer fetiş unsuru olan konuşmalar değildi üstelik. Güvenlik nedeni ile konuştuğum kişinin hesabı askıya alındı.
Kısaca , Hesabın kapanması olayı doğru.
Finansal kölelik saçmalığı burada da karşıma çıktı. Artık şaşırmıyorum :)
Kullanılmış çorap ve ayakkabı arayan oldukça geniş bir kitle var, burası bir satış sitesi olduğu için size ulaşmaya çalışmış arkadaş.
Bence tehlikeli bir durum yok.
Masum geldi bana :)
Konuyu bilen ya da bilmeyen insanlarla bir süre mesajlaşıp zevk almak için yapılan bir şey bence de. Terslenmek de dahil
işte bu salaklar yüzünden sahibe filan bulunmuyor malın önde gideni herif sadece dikkat çekmek için bunu kullanmaya çalışmış para filan göndereceği yok
Eğer kadınsanız boşverin bu cahil şahısı boşverin lütfen. Gerçekten köle ruhlu ve entelektüel olan biriyle tanışmak ve farkı görebilmek isterseniz dm ye beklerim... (Kadınsanız tabii)
ben mi yazacağım bi de sana ? bekle bakalım :)
bence de salak. kendi aklı kadar sanıyor karşısındakinin aklını da.
DM 'ye beklerim diyor bir de :)))))
İşte sonra foruma neden hanımlar gelmiyor,işte bu yüzden gelmiyor.
@canstress arkadaşın durumu iyi değil gibi,onun adına kusura bakmayın diyorum.
çok naziksiniz :)
arkadaş gerçekten ne dediğinin çok farkında görünmüyor. bunlarla uğraşacaksak işimiz var.
Ben de entelektüelim ayrıca sapyoseksüelim
çok severim :) ben de sapyoseksüelim.
Ne bu amguardlık sakin olun biri köle ruhlu diyr her kadına mı köle daha cinsiyetinden emin değil adam
pardon da, kadın ayakkabısı sattığım bir ilan üzerinden paylaştığım postta, profilimde kadın yazıyorken üstelik, daha ne olması gerekiyor kadın olduğuma ikna olmanız için - bir de dm'den yazmam mı ?
aptal fikirlerinizi ne büyük bir cesaretle yazıyorsunuz, öyle etkileyici ki.
Önce ne yazdığını anlamak için çok uğraştığımı belirteyim
Diğer konuda ise, ben o dediğin saçma kelimedeki koruma değilim.
Bu forumda her zaman kadınlar başımızın tacıdır ve saygı duymak zorundayız
O nedenle fazla boş yapma. TAMAM!
Sorun budur arkadaşlar. Türk kadınları neden bu kadar egolu sorusunun cevabı budur. Modlar neden buna tepki gösterdi? Kötü bir şey mi demiş? Dm'ye beklerim demiş. Kadının kendi tercihi değil mi gidip gitmemek? Olaya dahil olmak gerekli mi? Kavga falan etmemişler adam çağırmış kadın gitmem demiş bu kadar basit. Adama neden boş yere yüklendiniz?
Kesinlikle katılıyorum shoelover'in yaptığı hareketin gereksizlik gerçekten güldürdü. Bir de amguard değilim demiş dostum belli sınırların olsun karşındaki kadın diye kör olma lütfen
Tam olarak neye güldün, detaylı olarak söylersen ben de bilmek isterim.
Ayrıca bunu yazan üyenin bana özelden yazdıklarını burada paylaşsam hepiniz yazdıklarınız için pişman olursunuz.
Özeli göremediğimiz için o konuyu bilmeden yorum yapmamız normal. Ben sadece ortada bir sebep yokken adama saldırdınız sandım.
Burada istediğimiz mesajları karşı tarafa iletebiliyoruz, yani özel mesaja gerek olmadan.
Bir kadın üyeye DM ye beklerim diyerek hangi sohbet ve muhabbete girmek istediğini az çok anlaman gerekirdi.
Ben hiç kimseye boş yere yüklenmedim ve yüklenmem de haberin olsun...
Sizin bu üyeyi savunmaya geçme olayınız nedir bunu anlayamadım.
Forum zaten mahalle kahvesi gibi foruma nadir de olsa bir Hanım Efendi gelmiş ve ben de onu savunmak istedim, sizin zorunuza giden nedir?
Bende bunu anlattım aynı fikirdeyim kadına yaranmaya çalışıp ne yazıkki bana ne yapıp yapmayacağımı söyleyebilceğini sanmış
Yazıp yazmamak kendi fikrin ama kadın çorabı satıyorum diye kendin söylüyorsun ve alınmasını bekliyprsan tabiki kadın olduğunu da almaya düşünenlere kanıtlıcaksın ben ilgilenmem bile zaten
Hocam bende forumda kadın sayısı artsın isterim ama gönül isterki sadece menfaat satış reklam için değil muhabbete gelmelerini ancak sırf o mesaja bakarak takınılan tavır doğru değildi üstelik forum da yetkili birisinden benim gibi sıradan biri tarafından değil
Bence anlamamışsın. Birincisi kadın çorabı satmıyor kadın ayakkabısı satıyor. Ve buradan değil, letgodan satmak istemiş ama böyle bir muhabbetle karşılaşmış ve bilir kişilere danışmak isteyip sitemizi bulmuş. (Burada satmıyor yani)
İkincisi profilinde kadın yazıyor. Ayrıca kimseyi de kadın olduğuna ikna etmek zorunda değil çünkü buradan satış yapmıyor. Bir şey kanıtlamak zorunda hiç değil.
Arkadaşlar siz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa sırf böyle karşı çıkayım belki ilgi çekerim mi durumları var?
Mesela burada da anlamamışsın. Menfaat satış falan demişsin. Bir şey satmıyor yahu. Muhabbete gelmiş yani. Ama kadınsan ispatla falan gibi durumlarla karşılaşıyor.?
Ayrıca DM ye beklerim üzerine yapılan esprileri fazla ciddiye alıyorsunuz. Ben güldüm geçtim iki yoruma da. (ki mesaj sahibi de gülmüştür sonradan bence)
Nerde söyledim kadın çorabı sattığımı tam olarak ? Okuma yazmanız mı yok anlama kıtlığı mı var?
Şaka gibi ortam gerçekten fetiş sitesinde de Kadın düşmanlığı ile karşılaşmayı beklemezdim daha fazla katlanamayacağım