Yeni bir başlangıç için önerilerinize ihtiyacım var (önerilere açığım)
Selam arkadaşlar.
yine yapay zeka kullanarak (bu sefer başka) yine hikaye yazmayı düşünüyorum.
Hikayeyi yapay zeka yazacağı için tekrardan yarım kalabilir daha önceki hikayelerim gibi. Bunun sebebi ise yapay zekaların belirli konuları yazmak istememesinden kaynaklanıyor olması.
Biraz denedim sanki olacak gibi ama net değil.
Aklımda hikaye türü de yok bu nedenke fikirlerinize ihtiyacım var. Pissing veya scat hikayelerimde yer vermiyorum bana çok tiksinç geldiği için.
Bu sefwr yapay zeka ile başarırsam nasıl yaptığımı da isteyenlere açıklarım.
Önerilere açığım.
Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Lezdom, üniversitede geçen bir hikaye olabilir. Küçük statülü biri okulda popüler birini kölesi yapabilir yada tam tersi.
güzel olur bence de
Bak usta senden ricam Cansu Teyzem Benzeri 1 Rehber Hocam 2 3 Arkadaşım Kölesi Olmak istiyorum 4'te Teyzemin Ayakları adı bir hikaye var son yazdığım wp'de ve rehber hocam wp'de diğerleri burada senden ricam işin içine aşırı bsdm veya çok köleye varan yada köle kelimesi içeren ciddi birşeyler katma neden diyecek olursan doğal temalı hikayeler daha çok okunuyor ve daha çok işliyor tamamen böyle istemsizmiş gibi kendi kendine gerçekleşen ayak fetişini karşıdaki kişye bahsettiğinde araştırmaya geçmiş birileri olmdan doğal şekilde ilerleyen bir hikaye olursa harika olur sana zahmet
Önerin için teşekkür ederim. Öneriler benim için çok değerli
Öğrenci olan travesti, sınav sorularının cevaplarını kadın müdürün bir akrabasına vermek isterken, onları yanlışlıkla travestinin postacı kutusuna gönderdi ve ellerine düştü ve travesti onu boyunduruğun altına aldı ve şiddetle ayaklarına bağladı, hizmetcisine dönüşen bir ayağa ibadet etmesi için müdürünü bağladı.gibi bir hikaye