Fetiş hakkında Sorular ve Cevaplar

rahmi1905rahmi1905 Member
Mart 14 düzenlendi kategorisi FetişAlem

Bence bu sitede böyle bir konu gerekliydi, cinsel kimliğimi kesfetmeden önce korkarak izlediğim fetis videoları hoşuma gitmeyen videolara masturbasyon yapmak zorunda kalmıştım. Bu konuda fetis hakkında sorusu olan bir şeyi seven ama ne diye adlandirildigini bilmeyen aklında bir tarz olan ama nasıl bulacağını bilmeyen. Kendini fetis konusunda kötü hisseden herkes için. Öncelikle bu fetis sizin bir parçanız kurtulmaya çalışmayın kontrol altında tutun ve asla ama asla kendinizi bundan dolayı ezik hissetmeyin hayatınıza alacağınız kadın da buna saygı duymalı

zxcv84shoelover
Etiketlendi:

Yorumlar

• Hocam madem konu açıldı ben bu fetiş işinin sevgiliyle yada eşle yaşandığında bi süre sonra bana bakışı ve saygısı değişir diye düşünüyorum özellikle kölelikte, bu konuda tecrübe sahibi olanlar bunu yaşadımı paylaşabilir

zxcv84
  • O yüzden de isteklerimle aklım arasında bi çatışma var ilişkimde de bu sorunu yaşıyorum sanki sevgilimle sevgili olup bi başkasının da kölesi olunsa daha uygun geliyor bu da tabi öğrenilirse ayrı

zxcv84
  • mmercyymmercyy Member, Vip

benim tecrübelerime göre bu düşüncende haklısın dostum genele yaymamak üzere ama yine de yüzdelik dilimde malesef ki ülkemiz arketipinde bir çok hanımefendi cinsel ilişkide baskın taraf olmayı arzulamıyor aksine sosyal hayatında ne kadar baskın bir karakter olursa olsun o yanının partneri tarafından törpülenmesine ihtiyaç duyuyor ben eşime evlenmeden önce bu yanımı açmıştım ne de olsa bir hayat planı yaptığı insanın imzadan sonra farklı kişiliğini öğrenmek karşıdakine saygısızlık olurdu ilk başlarda bunu kabullenip playlere ortak duyguyu yakalamaya çabalarken zaman ilerledikçe kişiliğime olan saygısı azaldı ve evlilikten önce ortak dil bulmaya çalıştığımız bdsm evlilikte tükenmeye başladı dolayısıyla ben de beklentimi alamayınca vanilla ilişkide ona yeterli gelmemeye başladım bir de üstüne çekişmeli boşanma davası girince bu yanım onun için şantaj ve pazarlık altyapısı oldu aileme söylecek kadar ileri gitti bunun haricinde başka bir partnerime bu beklentimi açtığımda ilişki ilerlemedi dolayısıyla düz mantık gidersem ne yazık ki sevgili/eş gibi durumlarda iki kişinin bu ortak duyguyu yakalayıp yaşayabilmesi topraklamız kültüründe zayıf bir ihtimal ama imkansız değildir bunu başaranlar mutlaka vardır

Zop304alexyp85
  • Geçmiş olsun üzüldüm , o halde galiba ikisini farklı kişilerden karşılamak daha doğru. Ben de kendi tecrübeme gçre ayak fetişi tatlı karşılanabiliyor itici şekilde yapılmazsa ama kölelik kısmı sadece yatakla limitli kalsa dahi malesef ki kalıcı imaj zedeliyor

• anonimkullanicianonimkullanici Member, Vip

Evet benim tecrübeme göre de en ideal durum bu ama bizim ülkeyle ilgili bir şey değil dünyanın her tarafı* için geçerli - çünkü kadının doğası bu. Geleneksel bir ilişkide kadın domine ederken değil edilirken zevk alır arkadaşlar. Yani sen kendini kadın yerine koy. Sen ne yaşamak istiyorsan kadın da onu istiyor - bu şekilde daha kolay düşünürsün. Haliyle en çok zevk aldığınız, zirveye çıktığınız rollerde birbirinizi tamamlamıyorsunuz aksine çakışıyorsunuz. Tarafların birbirine zevk vermesi için rol yapmaları gerekiyor. Yapılabildiği ölçüde ilişki de yürüyecektir. Soft ayak fetişi tarzı olan arkadaşlar daha şanslı, beraber yürütme şansları var ama aşağılanmadan hoşlanan arkadaşların durumu gerçek hayatta imkansıza yakın.

*: Alman ve İngiliz kadınlar biraz daha dominant oluyor genelde not olarak ekleyeyim:)

Hem gelensek bir evlilik sürdüreyim hem de eşim beni hardcore aşağılasın gerçek hayatta yürümüyor. Kadın sana artık erkek olarak saygı duymayı bırakıyor bir kere bir yerden sonra. Ya tam ipleri eşine bırakacaksın, artık kötü şeyler yapsa da kabulleneceksin - ki sonunda mutlaka yapar, uyarayım bu işin sonu ya cuckold ile biter ya da artık kadının sömüreceği bir kaynağın kalmadığında kıçına tekmeyi yersin, ya da senin ve ailenin selameti için aslında geleneksel erkek rolünü benimsemen gerektiğini öğreneceksin. Gerekirse rol yaparak eşini tatmin edeceksin (etmeye değmeyecek biriyle evlenme), sen hala tatmin olamıyorsan artık başka kaynaklardan gidermeye bakacaksın. Dominantlıktan hoşlanan güvendiğin başka bir kadın ya da anonimliğin korunduğu partilerle-etkinliklerle falan gidermek seçenek olabilir. Eşine söyler misin o artık sana ve ilişkinize bağlı.

Ancak bazı tavsiyeler ile bitirmek istiyorum. Özellikle sert fantezilerden hoşlanan arkadaşlara. Evet biliyorum çok zevk alıyorsunuz, çılgınlar gibi arzuluyorsunuz, tüm hislerinizi anlıyorum - neticede hepimiz benzer yollardan geçtik; ama erkek olmak biraz da iradeyle ilişkilidir arkadaşlar. İradeli olmanız gereken durumlarda bu yönlerinize dur diyemez ve bunlarla tatmin olmaya devam ederseniz, hep dahasını isteyeceksiniz ve günün sonunda sefil birine dönüşeceksiniz. Kendinize söz geçiremediğiniz durumlar varsa, bunu geliştirmek size hayatın diğer alanlarında da inanılmaz katkı sağlayacak. İkinci olarak, eşinizle yaşayamayacağınız kadar sert fantezileriniz varsa (sert aşağılanma, kadın üstüme işesin, vs.), artık profesyonel destek alıp bunlarda da ilerleme kaydetmeniz yine sizin yararınıza olacak. Belli ölçüde bu sert fantezilerinizi yumuşatabilirseniz tüm ihtiyaçlarınızı tek bir kadınla giderecek duruma gelebileceksiniz ve her şey sizin için daha kolay olacak.

Kyzler34
  • Kyzler34Kyzler34 Member, Vip

Harika bir yazı şahsi olarak bende hikayelerde videolarda zevk alsamda uygulamada hiç zevk almıyorum bu tarz sert uygulamalardan ilişki sırasında soft takılıyorum ayak fetişim var ama diğerleri bana zevk versede olmazsa olmaz değil eşimle normal ilişkimi yaşarım arkadaşın dediği gibi tüm ipleri kadına verirseniz sonu ya cuckold ya da sizi sömürmesi maalesef.Kadınlar sahibelik yapmaktan zevk almıyor dominant sayısı çok az parayla zorla rol yapan sahibelerle dolu her yer.Normal ilişkinizi yaşayın ekstra ufak zevklerinizi ön sevişmeye katabilirsiniz ama ilişkide pasif kalmayın baskın olun.

• anonimkullanicianonimkullanici Member, Vip

Çünkü hikayede okuduğun durumla gerçek hayatta karşılaştığında bir anda sonuçları gözünün önünden geçip hikayede olmadığın kafana dank ediyor:) Bak mesela deneyimini paylaşan arkadaş boşanma aşamasında eşinin kendisine şantaj yaptığını söylemiş. Okuyan birçok kişi "keşke bana da eşim böyle şantaj yapsa, bir şeylere mecbur etse" falan diye iç geçirecek. Gerçek hayatta karşılaştıklarında ise ne kadar boktan bir durum olduğunun farkına varacaklar, ancak iş işten geçmiş olacak

Kyzler34
  • Herkes 2 ayrı kadında farklı bir karakter olunması gerektiğini savunmuş ama ben sert fantaziniz yoksa ben bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Benim bir sevgililik sürecim olmuştu biz her şeyi paylaştık. Benim o yönüm ona çok normal gelmişti ilişki sonrası kendimce takıldığım onunda hoşuna giden bir hal haline gelmişti. Bu aşağılama boyutuna taşınmadı sadece ilişki içerisinde şunu yap bunu yap boyutındaydı. Evlilik süreci belki bambaşka olur ancak sevgililikte karşı taraf bir şeylerin farkındaysa bence çok daha verimli bir ilişki oluyor.

Kyzler34
  • Tecrübenizi detaylı paylaştığınız için teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .