Yeni gelen üyeliklerde sorunlar

Eğer yeni bir üyelik hesabı açtıysanız şu tür sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Mailinize gelen maili onaylamamış olabilirsiniz. (Çözümü girip onaylamak :) )
Her hangi bir yönetici hesabınızı henüz onaylamamış olabilir. ( Çözümü beklemek ;) )
Mailinize mail gelmemiş olabilir. (Çözümü bu yazının başlığının hemen altında "Şikayet Et" linkine tıklayarak derdinizi anlatmak )
Farklı sorunlar için yapacağınız en iyi çözüm 3. adımı izlemek olacaktır. (Çünkü üyeliğiniz aktif olmadan ne mesaj ne de yorum yazabiliyorsunuz. Ama şikayet edebiliyorsunuz.)
Mailinizi yazmayı da ihmal etmeyin. Üyelik kısmında maili yanlış yazanlar da olabiliyor
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Mailimize mail gelmediyse neden üye olmuş oluyır ki üye olmak isteyen kişi?
Bence mail gelmediği taktirde üyelik girişinden sonra ana satfa yerine bir pencere açılabilir ve tekrar email gönder tuşu çıkabilir. Böylece şijayet butonuna tıklayıp dert anlatılmaya gerek kalmaz.
Yanlış mail yazabiliyor veya tek kullanımlık mail alanlarda sorunlar olabiliyor. Spama da gidebiliyor
anladım sağol
@maskelisinek ben de bir öneride bulunmak isterim.
Üyelik onay mailine tıklanmadan siteye giriş yapılamasa çok daha iyi olur. Çünkü kullanıcılar onaylamadan siteye girebiliyorsa üyeliklerinin aktif olduğunu sanıyor olabilir, sonra neden mesaj ya da yorum yazamadıklarını anlamıyorlar da olabilir.
Ayrıca, onay maili ulaşmadıysa "Maili tekrar gönder" seçeneği de olmalı. Böylece herkes tekrar şansını deneyebilir.
Zon olarak, onay maili gelmeden siteye giriş yapılamaması daha iyi olur ve Şikayet Et butonu da doğal olarak erişilemez olur, bu da hem gereksiz bildirimleri azaltır hem de sizin işinizi kolaylaştırır.
Küçük bir düzenlemeyle çok daha akıcı bir sistem olabilir diye düşündüm.
Zaten uyarılar çıkıyor sayfada. Mail onayı, yönetici onayı vs gibi.
Şikayet Et linkine tıklarken mailinizi de yazmayı unutmayın. Maili yanlış yazan da çok