Kullanılmış çorap aldım

usefullslaveusefullslave Member
kategorisi FetişAlem

Arkadaşlar herkese selam Twitter’dan tanıştığım bir kadından çorap aldım. Hediye olarak bana ayaklarını yıkadığı ve törpülediği suyu da gönderdi. Çoraplar gerçekten aşırı kirliydi tatmin edici derecede suda da ciddi anlamda ölü derileri içerken ağzımda hissettiğimi söyleyebilirim. Bu tarz çorap vs alacağım başka biri var mı güvenilir ?

Cmrkrtadanali01

Yorumlar

• FetishliFetishli Member, Vip

Zevkine karışacak değilim ama o suyu gerçekten içtiğine inanamıyorum midem bulandı.

Sanırım ben hiç bir zaman anlayamayacağım böyle suları neden içtiğinizi.

usefullslaveVaaaaDağhanHayaletgizli_üye
  • Zevkime karışacak değildiniz en son ne oldu birden anlamadım açıkcası

• Satış yapıyor mu hala, irtibat bilgilerini verebilir misin

• Bu tür alımlarda güvenilirliği nasıl sağlıyorsunuz. Örneğin o suyun içindeki pisliklerin gerçekten kadına ait olduğuna veya o çorabı gerçekten kadının eskittiğine nasıl emin oluyorsunuz?

• Şöyle ben başta istediğim an fotoğraf alırım sözüyle anlaştım o yüzden bir problem olmadı. Kendisi hala satış yapıyor ama bir kaç gün dolu bana yeni çoraplar hazırlamakla meşgul :) su konusuna gelecek olursam da evet tam olarak tabiki güvenemem o konuda da yine video istedim. Kuşkuyla hareket ettim yutarken dahi

• HayaletHayalet Member, Vip

Çiş içen bok içen olduktan sonra yıkanan ayak suyu içeni de gördüm ya kim bilir daha neler neler vardır.

Umarım içtiğin bu su gerçekten o kıza aittir.

Fetishli
  • İçtiğim suyun o kıza ait olduğuna güvenim tam diyemem ama çok yüksek olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bugün kendisinden gelen yeni çorapların kargodan alacağım. Biraz heyecanlıyım dostlar.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .