Yapay zeka

kategorisi FetişAlem
Selamlar önceki konulara göz gezdirdim fakat bir sonuç bulamadığım için yeni başlık açıyorum. Bildiğiniz veya önerdiğiniz herhangi bir yapay zeka programı var mı? Aktif olarak chatgpt kullanan bir insanım fakat erotik konularda cevap vermiyor veya üstü kapalı cevaplar yazıyor. Bu konularda açıkça sorular sorulabilecek veya cevap alınacak bir yapay zeka biliyor musunuz? ( Chatbotu veya hikaye için istemiyorum. )
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Chatgpt tarzı tüm yapay zeka modellerini denedim.
+18, müstehcen, argo, ve erotik kelimeleri rahat rahat konuşturabileceğin ve konuşabileceğin tek yapay zeka modeli grok var.
Ben hikayelerimde grok kullanıyorum ve ne istediğimi açıkça belirtiyorum ki ona göre kelimeler kullansın.
gemini hakkında ne diyorsun? Bende tüm her şeyi konuşuyor
Bence bu yapay zeka bilimde, tıpta kullanılırsa çok iyi. Ama sex zamazingoları olarak kullanılırsa çok kötü. Gazı kaçık kola gibi. Çünkü duygu ve hayal gücü yok
teşekkürler deneyeceğim. Bugün bir kaç tane farklı denemiştim hiç biri sonuç vermiyor grok aklıma gelmemişti.
Hikaye tarzı durumlarda haklısınız. Ama güncel hayat içindeki durumlarda bence gayet faydalı olduğunu düşünüyorum. Chatgpt’yi günlük hayatımın her alanında kullanıyorum. Maalesef aşırı tembelleştirdi. Gelen mailleri bile artık o cevaplıyor :D
Hayır chatgpt den farkı yok