Site de konu kısırlığı: Siz ne düşünüyorsunuz?

HayaletHayalet Member, Vip
kategorisi FetişAlem

Arkadaşlar, sanırım sitede artık her konu konuşuldu, konuşulacak bir şey de pek kalmadı gibi görünüyor. Bu yüzden son zamanlarda hikaye paylaşımları iyice arttı. Siz de aynı şeyi fark ettiniz mi? Bu konu hakkında sohbet edelim, belki farklı bakış açıları çıkar ya da yeni konular doğar.

Yorumlar

• muratmurat Member

Kesinlikle katılıyorum. Yani evet hikayeler de arttı ama hep aynı tema yani gerçekten form uzun zamandır böyle şuan formu ayakta tutan hikayeler onlarda hep aynı yok lezdom, yok teyze, hala, yenge vb. hep aynı tema çoğunluğu hep aynı onlarda artık sıkmaya başladı

Hayalet
  • Ben de aynı fikirdeyim. Gördüğüm kadarıyla forum üyeleri kendi zevkleri harici bütün konulara karşı laf sokma peşinde. Bunu yenersek herkes rahatça paylaşım yapar diye düşünüyorum. Burası bir fetiş forumu sonuçta. Alelade birisi yazsa ve şaşırsa anlarım. Herkesin her fikire ve zevke saygı duyması gerekli.

HayaletAndriyŞevçenko
  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

Aslında sert tartışmaların geçtiği konular olabilir. Ama bunların sonucunda ne olur bilemiyorum. Eğlenceli olmayabilir çoğu üye için.

• Konu kısırlığı kısmına katılmakla beraber hikayelerin arttığına katılmıyorum. Hikayeler kısmı da bence çok sessiz.

VPN açıp Google de arama yapıldığında yerli yabancı her türlü video ve fotoğraf bulunabiliyor. Bunlar için bu foruma gerek yok.

Ama hikaye bulmak çok zor o yüzden bence esas değerli olan emek sarfederek yazılmış güzel hikayeler.

Çeviri olanlar ve yapay zeka olanlar bana zevk vermiyor. Bu nedenle bence diğer paylaşımların azalması değil esas hikayelerin azalması forumu öldürür.

Hayalet
  • FetishliFetishli Member, Vip

Doğru tema hep aynı bu da okuyuculardan kaynaklanıyor. Örneğin hikaye yazacağım zaman hep aynı şeyleri içermesini istiyorlar. Mesela sormuştum ne istersiniz hikaye de diye çoğu lezdom veya kölelik istiyor.

• muratmurat Member

Bak mesela ben bi hikaye girişimi yaptım bu temalardan tamamen farklı olarak tutmadı. yapacak bir şey yok insanlar hep aynı temadan vazgeçmiyor bi hikaye yazdım linç üstüne linç yedim. tek sebebi hala,teyze,yenge kullanmamam.

Fetishli
  • FetishliFetishli Member, Vip
    Mayıs 3 düzenlendi

Sıkıntı da burada işte ben de lezdom bir hikaye yazdım vahşi batıda geçen bir konusu vardı tutmadı çünkü istedikleri şekilde yazmadığım için. Hala teyze yenge gibi kişilere zaten hallenilmesi normal de değil.

• Çünkü özgün hikaye yazabilen yazar sayısı zaten oldukça sınırlı, forumda bu yazarlardan vardı ama önemli bir kısmını kaçırdık

Söylediğiniz hikayelere baktım, okunmayı bekleyen hikayelerim arasında duruyor. Ben genelde okumayı istediğim hikayeleri yıldızlayıp daha sonra zaman bulduğumda okuyorum. Bu süre bazen birkaç ayı geçebiliyor. Haliyle henüz okumadığım hikayeye de yorum yapamıyorum:) Forumda zaten yorum yazan 3-5 kişi var, onlardan biri benim ve benim de durumum bu

Bu arada ben yazarlara yönlendirme yapılmasına başından beri karşıyım. Yazarların bunu hiç sormaması, okuyucunun da bu çabada olmaması gerekiyor. Kendi kendine bu çabaya giren varsa da yazarın dikkate almaması gerekiyor. Hikayeyi okumayı sevdiğimiz noktaya yazar kendisi getiriyor, daha sonra müdahale olunca artık hikaye başladığından başka bir yöne evriliyor. Çok hikaye bu şekilde öldü

Shoelicker83Fetishli
  • fifalafiostafifalafiosta Member, Vip

Günümüz interneti öyle bir hal aldı ki forumun bu şekilde olması gayet doğal.

Ücretli şekilde içerikleri satan sosyal medya platformları var. Ücretli şekilde görüntülü konuşacağın yerler var. Hiç bir şey yapamıyorsan vpn ile girip istediğin çoğu videoyu bulabiliyorsun. Bu sebepten içerik çıkarmasıda zor oluyor. Şurada iki üç kişi sahibelerin videolarını paylaşıyor ücret ödemek istemeyenler izliyor vs anca bu şekilde akıyor forum.

Benim görüşüm asıl önemli konu hikayeler. Fakat herkesin kalemi sağlam değil bu bir gerçek. Ben şöyle bir fikir sunmuştum fakat kimse takmadı. Genel bir hikaye postu açmak gerekiyor. Örneğin; "senin ilk hikayen nedir" diye. İnsanlar ilk kiminle deneyim yaşamış ise nasıl yaşadığını fetişini nasıl keşfettiğini veya çevresinde kiminle deneyim yaşamak istediğini çıtırdan tek post halinde yazmalı. Bu hem uydurma bir hikaye olmayacaktır. Hemde bunu yazan kişi o anları hatırlayıp daha güzel bir heyecan duygusunu katacaktır metnine. En azından sitede 200 kişi bu yazıyı yazsa güzel bir post içeriği olmuş olur. Harici konuşma konular mod tarafından silinir nihayetinde siteye sonradan gelenlerde kendi ilk fetiş hikayesini yazabilirler. Bu başlangıç için güzel bir fikir diye düşünüyorum eğer katılım sağlanırsa sonrası için daha farklı bir konsept düşünülebilir.

Hayalet
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .