İnstagram hesabımı vereceğim birini arıyorum
5-6 senedir fetiş içerikleri için kullandığım bir instagram hesabım var tam bir fake değil baya baya fetiş içerikleri var bu hesabı alacak olan kişi hesaba giriş yapıp şifresini mailini telefonunu falan değiştirecek ve hesabı elimden alacak ilgilenen varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim detayları konuşuruz
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
anlamadım hesabı satıyor musun yoksa yönetmesi için birine devir mi edeceksin? bu arada hesabı paylaşırsan içerikleri görmek isteriz
Konu eksiklik içeriyor.
Satıyormusun?
Hesabı yönetecek birini mi arıyorsun?
Tam olarak ne istediğini belirtirsen daha iyi anlarız ne istediğini hesabın ile ilgili.
hesabın ismini verebilir misin
Selamlar açık konuşayım hesabımı satmıyorum hiçbir şey talep etmeden vereceğim sadece elimden alınmasını seviyorum bu deneyimi birkaç kez yaşadım ve çok hoşuma gitti herkese açık bir şekilde daha fazla detay vermek istemiyorum eğer isteyen ben hesabını alırım şifresini değiştiririm birdaha zor alırsın diyen bir arkadaş varsa kullanıcı adını falan mesajlardan iletirim ilgilenen herkese teşekkür ederim
Kardo bu hesap bana lazım ben ilgilenirim 7/24 kullanırım telefon sürekli elimde lazım bana
Takip etmek isterim bu hesabı benimle paylaşırmısın veya alacak olan kişi paylaşırsa sevinirim.
Hesabımda paylaşım yapmadım ama çok fazla türk yabancı profili takip ediyorum almak kontrol etmek istersen iletişime geçebiliriz
Benim bir hesabım var zaten ikincisine yetişemem
Hesabını yazar mısın bakalım içeriklere
Lütfen bir konuya girdiğinizde önce yazılan yorumları da okuyun lütfen. Okumuş olsaydın insta hesabını görmek istemezdin.
Bunu çoğunuz yapıyırsunuz. Bu yırumumu dostça algılayın kızdığımı sanmayın lütfen.
Öyle haklısın ki...