Abonelere özel

FetishliFetishli Member, Vip
kategorisi FetişAlem

Arkadaşlar Karolin fişekçi nin abonelere özel paylaşmış olduğu altı adet fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum.

maskelisinekSlave43SessizKontrolspartacusHayaletsansThemostloseralexyp85Dağhancenkerken44Yaga.Reactions.RecordLimit.Plural

Yorumlar

• Kolpaçino Sabri Abi gibi terliyorum.

Slave43Fetishlishoelover
  • Slave43Slave43 Member, Vip

Bu kadın eskiden çok iyiydi de malesef biraz yaşlanmış artık :(

shoelover
  • Slave43Slave43 Member, Vip
  • Bilinçli yaptığını düşünüyorum kudurtmaktan çoşturmaktan büyük zevk alıyordur :)) bence bu kadar yapıyorsa seans versin :)) U tube da premium üyeliği olanlar daha seksi videolarını izleyebiliyor. Bilinçli olarak yapıp ağır keyif, haz, mutluluk duymuyorsa kendimi Boğaz köprüsünden aşşağı atarım :)) benn onun yerinde olsam seans verirdim. Kimbilir belki de veriyordur :))

Fetishli
  • Baldırlar, bacaklar, göğüsler, ayaklar, tabanlar, kalçalar her şey ortada ve sergileniyor sergilenmektende keyif alınıyor. Kanalında medeni ve saygılı olun ölçüyü aşmayın demiş ama erkek azğınlığı ile gelecek yorumları bir güzel kucaklaması lazım :]]]

Fetishlishoelover
  • Kasılıp,rollenmeside cabası. Vay dünya vay gözler neler görecek kulaklar neler duyacak ömür yettikce vay anam vay :)))

• FetishliFetishli Member, Vip

Teşekkür ederim de hepimiz yaşlanacağız

• HayaletHayalet Member, Vip

Karolin, fetişini öyle zarif ve kendine has bir üslupla yansıtıyor ki, izlerken insan rahatsızlık değil hayranlık hissediyor. Sahibe-köle kalıplarına girmeden de bu dünyayı estetik ve güçlü bir şekilde sunabilmenin mümkün olduğunu gösteriyor. Bence onun tarzı, fetişi olan her erkeği ister istemez etkiler. Asil, doğal ve sınırlarına sahip çıkan bir duruş bu.

• shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

Arkadaşlar ben sizden farklı düşünüyorum,

Y. Tube kanalında, instagram hesabında çok güzel paylaşımlar yapardı.

Ne zamanki işi paraya dökmeye başladı ben de olan bütün çekiciliğini bitirdi, o efsane benim için bitti.

Nedense artık bana o eski havasını vermiyor.

Size saygı duyuyorum ama benim fikrim bu yönde

Paylaşımlar için, teşekkür ederim. Emeğine sağlık...

Fetishlialiveli2332
  • FetishliFetishli Member, Vip

Yine abonelere özel bir story paylaşımından

Hayalet
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .