Yapay Zeka Akımına Destek Olmak İstedim Umarım Beğenirsiniz
Herkese iyi günler öncelikle. Sitede daha önce de birçok video paylaşımı yapmıştım fakat uzun zamandır yakından takip ettiğim yapay zeka ile görsel içerik oluşturma işini bir türlü beceremiyordum. Özellikle veo 3 ile üretilen videolar çok ilgimi çekmişti fakat henüz popüler olmadığı için fetiş içeriği üretimi de sınırlıydı. Sonunda nasıl üretebileceğimi buldum.
Bu arada forumda cengiz isimli arkadaş da konuyu çok güzel açıklamış keşke onun konuya bakıp direkt yapsaydım fakat günün sonunda başarılı oldu diyelim. Daha ilk denemelerim olsa da sonuçları paylaşmak istedim.
Yeni konu olarak oluşturma sebebim de ben paylaşımlarımı drive üstünden yapıyorum o yüzden ordaki düzeni bozmak istemedim açıkçası.
Buraya göndereceğim drive linkinin içine fırsat buldukça ürettiğim içerikleri atacağım. Image ve Video olarak iki klasör olacak ve istediğiniz içeriğe ulaşabileceksiniz. Ben videoları türkçe seslendirme yapmadım fakat bundan sonrakileri belki de öyle yaparım. Her neyse düşüncelerinizi ve önerilerinizi yorumla belirtirseniz sevinirim.
Umarım beğenirsiniz.
https://drive.google.com/drive/folders/1JldE6__tjA5WrrCCgfVg8oE15TLv9rRP?usp=sharing
Yorumlar
Videoları en azından türkçe beklerdik
Türkçe yapabildiğimi bilmiyodum
O zaman sen diğer yapay zeka konusundaki arkadaşın paylaşımlarına bakmamışsın hiç