Fetişizm Çocukluk Anıları

GonziGonzi Member
Ağustos 2021 düzenlendi kategorisi FetişAlem

Selamlar,

Yıllardır fetisizm.com ve fetisalem.net üyesi olarak, eski forumların bir klasiğidir. Çok da ilgi çeker. Herkesin bu camiaya katıldığı bir anısı, bazı hikayeleri vardır. Hepimiz hatırasında kaldığı o tatlı ve amatör anıları burada paylaşalım :) Kiminin ayaklarla teması, kiminin çorap ilgisi, kiminin sırt çiğneme/trample hatıraları olur, heyecanla bekliyoruz :)

Şimdilik başlığı açtım, ilk fırsatta anıları direkt yazıyor olacağım :)

AndriyŞevçenkoFlectoshoecummertrdeincayakfetişistKölecikAlberdo67LeonxLkaralkafootlover07

Yorumlar

  • Bundan 8 9 sene önce 10 11 yaşlarındayken kız kuzenimle birlikte şöyle bir anım olmuştu. Selenayı izlerdik o zamanlar. Ben hades olurdum o selena olurdu. Benden 2 yaş büyük ve o zamanlar bende güçlüde bir kızdı. Hades vs selena onunla ufak ufak dövüşürken beni alt ettiğinde ben yere yatmışken zafer işaretini ayağını karnıma koyarak yapardı. Tabi bu maksimum 3 saniye falan sürerdi. Bir keresinde ayağını direkt yüzüme koymuştu tepki vermemiştim oda vermedi ama utandı herhalde 2 3 saniye sonra çekmişti hiç unutmam.

    alexyp85KöleciksanszeusemreAlberdo67LeonxLmaskelisinekcenturioaberaatfootlover07
  • Ben de konuyu açan olarak fırsat bulduğum şu anlarda, aklıma gelen birkaç anıyı paylaşayım :)

    Birçoğumuz gibi ben de ufak yaşlardan beri ayak altında gezerdim ki birileri ayağını üstüme koysun veya onlara temas edebileyim. Neden hoşuma gittiğini bilmediğim halde hep oralarda gezerdim. Benim hedefim daha ziyade çoraplı ayaklar idi, çıplak ayak hala çok ilgimi çekmez. İlk aklıma gelen olaylar 5-6 yaşlarımda geçiyor. Benden yaklaşık 5-6 yaş büyük bir kuzenim, ne zaman gelse oturduğu koltuğun dibine gelir ayağının altına yatardım. O da moduna göre bazen ayaklarını toplar, gitmemi söylerdi. Eğer keyfi yerindeyse üstüme koyar, ayaklarıyla oynardı.

    Bu biraz rutin ve zamana yayılan bir olay olsa da, aklıma kazınmış spesifik bir olay, o kuzenimin ablası ile geçiyor. Ben yine aynı yaşlardayım, o da sanırım 18-19 yaşlarındaydı o zamanlar. Bir gün misafirlikteyiz, kalabalık bir ortam. Kuzenimin yeşil çorapları ilgimi çekiyor. Kalabalık ortam olduğu için çocuk bile olsam bir çekingenlik geliyor, ama yine de atıyorum kendimi onun ayağının altına. Oyuncak kamyonumu süre süre oraya gidiyorum. Hiç yadırgamadan direkt karnıma koyuyor, karnımı gıdıklar gibi yapıyor. Ayaklarıyla benle epey bir oynuyor. Hatta bir süre sonra "hadi ayağıma masaj yap" dediğini bile hatırlıyorum. Sıkılınca da oynamayı bıraksa da ayağını karnımda tutmuş, bir süre etrafla sohbet etmişti. Yaklaşık bir 10 dakika süren, hala aklımda tutabildiğim anılardan biri olmuştu :)

    altfeetKöleciksanszeusemreAlberdo67asdafasad3alexyp85maskelisinekayakfetişistdesperado0325Yaga.Reactions.RecordLimit.Plural
  • LeonxLLeonxL Member, Vip

    Benden 5 yaş büyük kız kuzenimle oynardık. Ortalama 11li yaşlardayken tesadüf üzeri ayağını bacaklarımla kitleyince aletime değen ayağı beni çok tahrik etmişti. Hatta işi zamanla ilerlerip o şekilde boşalmıştım bile :) Farkındaydı bu olan bitenin. Hatta bir seferinde kendisi ayaklarıyla penisimi sıkıştırarak boşaltmıştı. Zamanla ayak fetişizmini keşfedip footjob fantezisini benimsedim. Bir kaç footjob deneyimimde oldu. Öyle kölelik yalama kendini ezdirmek gibi durumlar benlik değil pek. Temiz bakımlı ve güzel renkli ojeli bir ayağı öperim ve içinde patlarım :)

    Kölecikasdafasad3maskelisinekdesperado0325durandeli17Tsk5151sansalexyp85AndriyŞevçenkoaberaatYaga.Reactions.RecordLimit.Single
  • LeonxLLeonxL Member, Vip

    Ayrıca ellerde çok önemli benim için. Güzel bakımlı ve ojeli ellerle Handjobda çok fena hype’lar beni :)

    Kölecikdesperado0325Tsk5151AndriyŞevçenkofootlover07
  • Sevgili Gonzi benim de ince parlak çoraplı ayaklara karşı inanılmaz bir sevgim var. Çoraplı ayak sevgisi bir başka.

    Tsk5151footlover07
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .