İstanbul Güvenilir Sahibeler

GonziGonzi Member
kategorisi FetişAlem

Selamlar,


Uzun zamandır bu camiadayım, fakat para vererek bir sahibeden seans almışlığım çok azdır. Bu sıralar bunu ciddi düşünmeye başladım. Fakat ilk olacağı için biraz çekiniyorum. İstanbul'da güvenilir, işinin ehli, dolandırılmadan ya da başımıza bir şey gelmeden gidebileceğimiz sahibeleri araştırıyorum. Bu konuda deneyimi olan, gidip de memnun kalan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Konu olarak açmak istedim, çünkü benim gibi düşünen başka arkadaşlar da varsa, bu sahibe isimleri burada durmuş olur, gitmeye çekinmeyiz :)

maskelisinekumut28

Yorumlar

  • Katılıyorumm

    koleahmet21
  • puerpuer Member, Vip

    Kesinlikle

  • servantservant Member, Vip

    Ben 50 yaşındayım, şu anda sağlık durumlarım için eve kapanmak zorunda kaldım, hayatımı da evden sürdürüyorum. 2017 yılı şubat ayından beri evdeyim. Prodomların piyasaya çıkmaya başladığı ilk günlerden 2001'den beri seanslara gittim. Mistress Tuğçe Hanım üzerine tanımam bu camiada ama ne yazık ki bu işleri bıraktı artık.

    Mistress Eylül Elbin Hanım var İstanbul'da hala faal prodomluk yapıyor hatta 2017'deki son seansımı kendisinden almıştım. Ayakları güzel ve son derece güvenilir.

    Aynı şekilde Mistress Ashley var İstanbulda ayakları güzel ve güvenilirdir.

    Mistress Afitap Hanım var. İstanbulda güvenilirdir ve ayakları çok güzel

    Yenilerden Mistress Şaheste Hanım. Seansına malesef gidemedim ama sosyal medyadan bildiğim kadarıyla çok profesyonel bir prodom. Ayakları çok çok güzel.

    İstanbul dışında seansa gitmedim Bu 4 Sahibeye gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

    maskelisinekZop304
  • Çok teşekkürler Servant.


    Eylül Elbin Hanım'ı ben de hatırlıyorum, ama uzun süredir izini bulamadım. Kendisiyle iletişim sağlayabileceğimiz bir sosyal medya hesabı var mıdır acaba?

    maskelisinek
  • Twitter hesabı var istersen oradan yazabilirsin

    maskelisinek
  • servantservant Member, Vip

    https://twitter.com/elbin_mistress muğladan ali ben. Kendisine saygılarımı ilet lütfen. engelli olduğum için gelip hizmet edemediğimi söyle

    maskelisinek
  • Çok teşekkürler, kendisine en kısa sürede mesaj atarak ulaşmaya çalışacağım.

    maskelisinek
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .