Nasıl sahibe olunur?

kategorisi FetişAlem
Bu yazı dizimizde nasıl iyi bir sahibe olunur cevaplanacaktır. Bu başlığı aramadan bulduğunuzu varsayarak konuya ilginiz olduğunu düşünüyoruz. Bu yazı dizimizi okuduktan sonra garanti veriyoruz iyi ve arzulanan bir kadın ve sahibe olacaksınız.
Gelelim başlıklara.
Öncelikle sahibe olmak istediğinizi varsayıyorum. Belki içinizden geliyor belki başka birinden öğrendiniz hiç önemli değil.
Hazırsanız başlayalım.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Yazı tasarım aşamasında ve iyi bir sahibelik rehberi olacaktır. Sizler de yorumlarınızı ekleyin. Derleyip iyi bir rehber yapalım.
Burayı canlandırmak lazım. Belki eğitim almak isteyen sahibeler yararlanır.
Benim için en önemli olan şey hatta sahibeliğin kanıtı diyebilirim buna rol yapmıyor olması. Doğuştan hükmetmeyi seven baskın karakterli kendinden emin ne istediğini bilen güçlü bir kadın olmalı ve ezmekten aşağılamaktan kullanmaktan zevk almalı...
Bence finansallık tamamen saçmalık sahibelerin hepsi buna karşı çıksa da.Örneğin normal sekste ücretli birisi mi daha çok haz verir yoksa tanışıp karşılıklı beğeni olduğunda mı... Tamamen paraya dökülmüş saçma sapan bir sektör haline geldi bana göre
Bence çoğu sahibe böyle kaba bir şekilde küfretmeyi çekici sanıyor. Bana hiç çekici gelmiyor. Sahibelik daha çok dişil gücün ortaya çıkmasıyla olur bence. Tabi böyle eril eril küfürden hoşlanan köleler var mıdır bilemem.
Bunun örneğini telegram sohbet de görmüçtüm. O kadar küfür etme bağımlısı olmuş ki bazı sahibeler artık seans dışında da insanlara küfür ediyordu tabi ben tepkimi koyuyordum.
küfür acizliktir bence bir aşağılama da göstermez asıl olan gayet kibar ve asil bir şekilde hükmedebilmek saygı duyulmasını sağlamaktır ama evet bu durumu bende çok görüyorum küfür ederek üstünlük sağladıklarını sanıyorlar bilmiyorlar ki bu acizliktir söyleyecek sözü olmayan küfür eder...
Ben görüntüye önem verdiğim için, öncelik ayakkabı seçimi ve bakımlı olması diyorum.
Benim için bir Sahibe Hanım, bu tarz giyinmeli diye düşünüyorum. Bu güzellik hepimizi etkiler....Örneğin ;
Haklısın etkileyebilir bu tar giyinen ancak benim açımdan yüzü ve vücudu da önemli