36,5 numara ?

fatihturk78fatihturk78 Member
kategorisi FetişAlem

Sevgili arkadaşlar öncelikle hepinize esenlikler dilerim. Biliyorsunuz ki son zamanlarda sosyal medya platformlarında 36,5 numara esprisi baya popüler oldu. Gerçekten bu bizim işimize gelen bir durum. Çünkü bu espri moda olmadan önce kızların çoğu ayak fetişinin ne olduğunu bile bilmiyordu. Şimdi empati kurduğumuz zaman 36,5 numara olanlar bu ayak fetişine sıcak bakacaklardır. Çünkü kendilerinde herkeste olmayan bir şey var. (Örneğin birisi sizin saçlarınıza iltifat etse artık saçlarınızı daha çok göstermek istersiniz özgüveniniz artar)

Şimdi bize düşen görev şu , biz bu espriyi artık ciddi şekilde sosyal medyada artırmalıyız fakat dozunu kaçırmadan. Çünkü o zaman insanlar soğuyacaktır. Hepimiz çevremizdekilere laf arası 36,5 numara esprisi yaparsak şimdiki kızlar bu kültüre alışacaklar ve soğuk bakmayacaklardır. Hatta bu aralar 38 numara diye komplekse girmiş bir sürü kız var. Yeni bir fikir yaratmamız gerekmekte.

Bana kalırsa tüm ayak numaralarını kapsayan tek şey oje rengi. Yani artık herkesin sahip olamayacağı 36,5 numara esprisi yerine hemen hemen her bakım mağazasında bulunan siyah oje esprisini ortaya çıkarırsak etkileşim artacaktır. Çünkü 36,5'a herkes sahip olamaz ama siyah oje (renk tamamen örnek bu arada) herkesin mağazadan alabileceği bir şeydir.

Peki arkadaşlar sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir ? Bu kültürü yaymamız gerekmekte. Hepinize iyi ayak yalamalar.

Kamerkuraksemo007maskelisinekKyzler34AndriyŞevçenkoServerfeetshoelovergizlifetis41
Etiketlendi:

Yorumlar

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .