Yeni sahibeniz geldi

24

Yorumlar

  • Daha önce de bir iki kere söylediğim bir şeyi yeri gelmişken yinelemek istiyorum. Sahibe olmadığından emin olduğumuz kişileri dışarıda tutarak konuşuyorum (örneğin parayı alıp kaçanlar, yada erkek olup kendini kadın gibi tanıtanlar, yada başka türlü birimizi kandırmış olanlar/tehdit etmiş olanlar,gidersin seansına yada alırsın sanal seans baktın yapamıyor, olayın fetişizimle alakası yok, o zaman elinde kanıt var yazarsın. vb). Gördüğüm kadarıyla foruma kayıt olup kendini sahibe olarak tanıtan bir kadına içimizden birimiz çıkıp mutlaka laf söylüyor. Öyle ki kadın kendini tanıtıcı yazı yazmış, foto koymuş, alttaki ilk yorum "senden sahibe olmaz" 😂 Unutmayalım ki sahibeler, finansal önceliklere sahip olabilir, zevk için yapıyor olabilir. Yaptığı, yapmadığı uygulamalar vardır, bir tarzı vardır. Bize uyar yada uymaz. Uymazsa bir daha iletişime geçmeyi veririz olur biter. Ancak suçlamak, kavga etmek ne gerek var? Sahibe onay merkezi miyiz biz? Bu platformda sahibeyim diyene getirilen eleştiri ve suçlama getiriyorsak dükkanı kapatıp gidelim. Zaten twitter var, o var bu var; gider oradan bulur.

    Diyorsanız ki burası köle bulma sitesi değil, fikir paylaşım platformu, deneyim paylaşım alanı vb. O zaman bırakalım da bir zahmet, millet paylaşımını yapsın.

    maskelisinekKölecik
  • Belhanda10Belhanda10 Member, Vip

    Yeterince kendini kuculttun sana artik cevap bile vermeyecegim yap son cirpinislarini yukardaki arkadas gibi sana yaranmaya calisan hokkabazlar damlar birazdan.

  • KisakesinKisakesin Member, Vip

    Katılıyorum ki durum bence kolelere karşı da böyle tamam biliyorum çok düzgün ne köle ne sahibe vat kimse bir halt bilmiyor ama lafı çarpıtmak ne demek eksik yazı atıp sen köle ya da sahibe degilsin demek saçmalık ve durumu tamamen çevirmeye çalışması bircoknkonu konuştuk tanışma ve hobi faslı oldu sonra köle faslı ve kriterler ss alıp sahibe degilsin dedifi kısım hobilerim her neyse


    Longtoesxyz
  • anonimkullanicianonimkullanici Member, Vip
    Eylül 2022 düzenlendi

    Kim haklı konusuna girmeyeceğim ama illa anlaşmak (ki bu konudaki mesele anlaşmayı/uzlaşmayı da geçmiş artık başka bir şeye dönüşmüş) zorunda değilsiniz, anlaşamıyor da olabilirsiniz ki bu gayet normal bir durum. Sen sahibe ararken evet belli standartların olabilir. Sahibe köle bakarken evet onun da belli standartları olabilir. Uyuşmuyorsanız iletişime geçmez, ısrar etmezsiniz. Bu konu bu kadar basit

    Kisakesinfetishkoleizmir
  • @Kisakesin ve @Belhanda10 sizin aranızdaki konu sadece örneklerden biri. Ben ikinizden birinin tarafını tutmadan eleştiri yerinde ve dayanaksız yapılırsa adam kaçırır demek istedim.

  • @Belhanda10 banlanmis. Bu arkadasin hangi gerekceyle banlandigini merak ettim acikcasi:) Kufur hakaret falan goremedim cunku. Tartisma taraflarinin biriyle adminin kisisel munasebeti degildir diye dusunmek istiyorum:)

    LongtoesxyzBenirem
  • KisakesinKisakesin Member, Vip

    Hangi gerekce gerçekleri çarpıtma kişilere ve karakterlerine saygısızlık ayrıca insanları manipule etmeye çalışması yeterli mi konuşmaların ssleri gar baştan sona dilerseniz hesap açar yazarsınız tek tek atarim okursunuz ayrıca konu kapandı çoktan:)

    Longtoesxyz
  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Banlanma sebepleri şununla başladı.

    Birincisi ben teyit verdim kisakesin için. Sahibeliği konusunda şüphem yok. Para için de yapmıyor. Ayrıca konuşmasını da gayet iyi biliyor. Tanımadan etmeden ön yargı ile yaklaşıp zaten foruma giren üç beş sahibeyi de yargılamak kimsenin haddi değil. Kurallarda da var bunlar.

    Benim kefil olduğum birine saldırı anlamsız.

    Ha ayrıca işi önce sataşayım sonra kölesi olmak için uğraşayım durumu da biraz ergen hamlesi gibi geldi ama o beni ilgilendirmez. Asıl sebep ilk paragraf.

    KisakesinLongtoesxyzKölecikshoelover
  • "Maddi sorun yaşamayan birisi arıyorum" dan sonrasını okumadım.

    Kisakesinmaskelisinek
  • Slave43Slave43 Member, Vip

    Kardeşim ben kimseye yaranmaya çalışmıyorum. "Seans almak için yalakalık yapıyorsun" demek istiyorsan. Ben hanımefendinin yazdığı kriterlere uymuyorum. Ve zaten şuan için bir sahibe aramıyorum. Olay hakkında yorum yapmak istedim ve yaptım.

  • KisakesinKisakesin Member, Vip

    Sanal kölem var zaten 2 senelik belki daha fazla reel istiyorum bunun için de bu gerekli bir şey

    maskelisinekLongtoesxyz
  • Arkadaşları şöyle bir gerçek var evet bdsm keyif ve zevk işi haklısınız, bende finansal köle olayına karşıyım, ama bir köle figürünün ufak tefekte olsa efendisi olacak isnana ufak jestleri olmalı, bu pahalı hediyeler değil tabiki ama sonuçta ortada bir emek var bir beklenti ister istemez oluşuyor saygılarımla herkese

    Longtoesxyz
  • KisakesinKisakesin Member, Vip

    Herkes konuşuyor ama çoğu insan neyin ne olduğunu bilmiyor köle var köle var sahibe var sahibe var anlatabiliyor muyum her insan aynı değildir bunun yanı sıra ihtiyaçlar da oyle günümüzde bu sahibe köle olayı çok yanlış yöne çekiliyor sahibe ya da sahip kalkıp koleyw telefon vs aldırmaya calisiyor bu tür insanlara yorum yapılmasını anlarım ama mantık çerçevesinde içerisinde reel köle edinecekse bir insan maddi bağımsızlığın kesin olması gerekiyor öteki türlü bir araya gelmek bile bir sorun sıkıntı kimse kimseye gel milyonlar sadexe keyfim için harca demiyor herkes olayı farklı bir noktaya cekiyor ama çok sacma

    Slave355maskelisinekLongtoesxyz
  • Burda aykırı yorum yapanların birçoğu eminim geçmiş zamanlarında kazık yiyenler, ben de su an size forumda bulunan bazı arkkadaslar gibi mesaj attım ustruplu bir şekilde . Cevap verip vermemek sizin kanaatinizde .Burda mesele şu herkes aynı değil birinden yanlış görebilirsiniz ama bu herkesin yanlış olacağını göstermiyor. Bu sitenin yöneticisi bizi bir araya getiren kişi size kefil olmuş bence insanlar biraz güvenmeyi öğrenmeli, herşey karşılıklı rıza ve emekle oluyor

    Kisakesinmaskelisinek
  • KölecikKölecik Member, Vip

    çok güzel bi karar oldu umarım örnek olur

    Kisakesin
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Dünden beri yazıp siliyorum,yazıp siliyorum.Dayanamadım en sonunda ben de dahil olucam konuya ;

    Arkadaşlar zaten forum askerlik şubesi gibi.10 erkeğe 20 erkek düşüyor,Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz foruma bir Hanım gelmiş,

    Her şeyi geçin Kadınlığına saygı duyulması gerekirken,herkes eleştiri yarışına girmiş.

    Yok şöyle yok böyle,arkadaşlar insanları rahat bırakın,isteyen istediğini yapsın.

    Erkek ayağı seveni bile eleştirmedim ben,tiksiniyor olmama rağmen.

    Tartışma konusuna hiç girmiyorum bile....Banlanma olayına katılıyorum.İyi yapmışsın @maskelisinek

    Şimdi bana tribünlere oynuyor,yağcılık yapıyor diyenler olabilir..

    Geçmişte yaptığım eleştiri yazılarını onlara SS alıp yollayabilirim.

    Saygılar,iyi forumlar.

    Tekrar hoş geldiniz @Kisakesin

    maskelisinekKisakesinKölecikLongtoesxyz
  • ardauzyardauzy Member, Vip

    Böyle gereksiz insanlar aşağılanma dürtülerini kabullenemediği için özgüvensiz olurlar çünkü kendileriyle yüzleşemeyip içinde savaş yaşarlar sonra da sağa sola saldırıp kendilerini bir bokmuş gibi hissetmeye çalışırlar kimseyle sağlıklı iletişim kuramazlar banlanması en doğru karar olmuş.

    Kisakesinshoelover
  • Hanımefendi bana bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz, sanal koleniz beni ilgilendirmiyor 😂. Varsa vardır, yoksa yoktur.


    Ben yorumumu yaptım geçtim. Para verip yaşadığım bir şey de karşı taraftakini sahibe olarak değil köle olarak görürüm. Gerçek bir sahibe, köle nasıl domine edilmekten hoşlanıyorsa aynı şekilde domine etmekten hoşlanır ve domine etmek de onun ihtiyacı olur. Bunun için kimseden para istemez. Köle, içinden geliyorsa gidip bir şeyler alır. İşin aslı budur.

  • Kadınlığa saygı mi ? Millet niye birinin kadinligina saygı duysun yahu ? Böyle şey mi olur 😂 ? Ben erkeğim, erkekligime saygı bekliyor muyum ? Birine saygı duyacaksan insan olduğu için saygı duyarsın, gerisi bana saçma gelir.


    Forumun askerlik şubesine döndüğünü düşünüyorsan hesabını silip gitmek de özgürsün, sana bu konu da ancak böyle bir tavsiye verebilirim. Ama garip garip şeylerden saygı bekleyeceksen ben almayayım kalsın.


    Keşke bunu da yazıp silseydin, çok olmamış gibi.

    Kisakesinshoelover
  • KisakesinKisakesin Member, Vip

    Ne boş yapıyorsunuz oysa durumu çok acikladim

    Zamanımızda günümüzde artık ne desem de anlasanız her neyse köleliğin çok çeşidi var herkesin kendi sınırı var

    Sanal ve reel kölelik diye de ayrılmış durumda sanal bir köleden maddi bir beklentim yok olmadi da bunca zaman

    İkinci bir köle arayisimin sebebi reel olmasını istemem reel olacaksa da maddi özgürlüğünün bulunması gerekiyor ister anlayın ister anlamayın artık bunun açıklamasını yapmayacağım boşuna demiyorlar cahille münakaşa olmaz diye bunalttiniz gerçekten

    Longtoesxyz
  • fetishkoleizmirfetishkoleizmir Member, Vip
    Eylül 2022 düzenlendi

    İdeal olan budur çok doğru söylüyorsun. Ancak cinsel yönelimi kölelik olan herkesin bu yolla sahibe bulması imkansız, tıpkı herkesin sevgilisi olmaması gibi bir durum bu. Kadınlar tıpkı normal ilişkilerde olduğu gibi sahibe-köle ilişkisinde seçici olduklarından kölenin üzerinde yapmak istediklerine uygun ve kendilerine çekici gelen, domine etmekten hoşlanacakları kişi yada kişileri seçecekler. Peki geri kalan köleler ne yapacak. Sahibe-köle ilişkisinde para konusunun dönmemesi ancak her iki tarafın birbirinden elektrik alması sonucu meydana gelecek bir şey. O yüzden findom olayını normal karşılıyorum. Sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde findom uygulamaları var ve gördüğüm kadarıyla lifestyle sahibe-köle ilişkisinden çok daha fazlalar.

  • Ben sana hakaret de bulunmadım ya da asagilamadim, sen niye bana cahil, boş konuşuyorsun gibi ithamlar da bulunuyorsun ? Hakaret etmediğim sürece istediğimi söylerim, seni ilgilendirmez. Ne konusacagima sen karar veremezsin.

  • O sizin kendi görüşünüz tabii ki, haklısın. Her köle olan ya da her sahibe olan bunu yaşayabilecek uygun ortamı bulur diye bir şey yok zaten ama işin özü bana göre yazdığım gibidir. Parasını verip fantezi talep ettiğin ilişki de köle olan parasını verip satın aldığın kişidir bana göre. Herkes, her zaman her şeyi yaşayacak diye bir şey yok zaten ama ben, paranın işin rengini bozduğundan yanayım. Birkaç sene sonra sanırım anlarsınız ne demek istediğimi.

    Kisakesin
  • KisakesinKisakesin Member, Vip

    Daha önceki tartışmalar konuşmalar içinde de belirttim ben köle ile seksi doğru bulmuyorum kendinden aşağıda bulduğun kişiye bunu vermen çok sacma sonuçta sex kölesi değil kişi

    Ayrıca köle sahibe ilişkisi karşılıklı bir ilişki iki kişi de isteklerini sıralar sorun varsa konuşulur anlaşılır bazı insanlar anlaşmalar imzaliyorlar kurallar koyuyorlar doğrusu da budur reel kölelik için

    Burdan birkaç kişi ile konuştum onlar gayet beni anladılar bir arkadaş isim vermeyeceğim şu ana kadar hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum kahve ücreti yollamayı istedi kabul etmedim ben o kahveyi onun önünde icmeyeceksem Bi faydası yok

    Biri corap almak istedi ücret sordu bana corap al Corap göndereyim dedim bu bu şekilde olur ay bana onu al şunu al kendime çanta alicam diyip de yolmak farklı bor sey ama inatla algılamak istemediğiniz şeyler var neymiş maddi olmazmis köleden para istenmemeliymis.

    Sanal istemiyorum ki koleden para istemeyeyim

    Reel istiyorum yanıma gelmek için bile yol parası verecek diyelim oturacağız ya da ev tutacağız önümde diz çöksün diye zahmet olacak o yapacak sürekli bu konuları açıp duruyorsunuz siteden soğudum resmen bunun sebebi de köleyim diye geçinen değişik tipler siz nasıl sahibelerden ve sahibeliklerinden sahtekarlardan bunaldiysaniz ben daha çok bunaldım çakma kölelerdwn

    Asagilanmak için sıra bekliyor çoğu köle burda biraz sert konuşsan sen nasıl sahibesin diyorlar bu ne demek top musunuz kardeşim net bir karar versenize

    Longtoesxyzshoelover
  • Burada beni niye alıntıladınız anlamadım.

  • Sektörün suyu çıktı çünkü. 18-19 yaşında kezbanlar parası bitince sahibeyim diye ortaya atlayıp ana bacı küfür edince sahibe olduğunu sanıyorlar. Bu da birkaç seneye çıkar ortaya.

    Beyaban
  • Evet evet böyle bir durum var, ama onlar devamlı olamıyor dökülüyor. Bu işten zevk almadıkları için vazgeçiyorlar

  • killaslavekillaslave Member, Vip

    Bu tartışmaların artık gereksiz olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendi bakış açısı var olaylara ve herkes kendi bakış açısından tartışıyor. Tek çeşit sahibe köle ilişkisi yoktur herkes kendi ihtiyaçlarına göre bir ilişki ister. Bence artık herkes karşı tarafın bakış açısını kabullenmese bile saygı duyup susmalıdır ve bu tartışmayı artık sonlandırmalıdır çünkü bakış açısı kişiye özeldir dayatmanın anlamı yoktur

  • KisakesinKisakesin Member, Vip

    Karıştırdım herhalde sinirlendim çok boş saçma bir site olduğuna karar veriyorum yavaş yavaş bu sitenin gerçekten köleyim demekle köle olunmuyor sadece sorgulayıp onyargilari ile yorumlar yapiyorlar ne saygı var ne başka bir sey ben tek tek konuşmak açıklama yapmak zorunda mıyım ilgilenmiyorsaniz yazmayın bilmiyorsanız bulasmayin

    Longtoesxyz
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .