Zincirlerinizi kırın !

fatihturk78fatihturk78 Member

Çocuklar, formatın dışına çıkıp çıkmadığımı bilmiyorum eğer çıktıysam Adminler bu başlığı kaldırabilirler.


Uzun uğraşlar sonucu Fetişi yenmiş bulunmaktayım. Kendimi hiç olmadığım kadar özgür hissediyorum.

Meğer bu fetiş benim hayatımdaki olumsuzlukların çoğunun baş sebebiymiş. Yıllardır kızlar karşısında eziklik duyan ben ilk kez Fatih Türk olmanın gururunu yaşıyorum. Buradaki genç arkadaşların çoğuna tavsiyem, hayatınızı uçuruma sürükleyecek bu zinciri çok geç olmadan kırmalarıdır.

Tsk5151servantshoeloversy232323gizli_üyeVakunlu

Yorumlar

  • Ve evet gururla söylüyorum bu forumda gerçek ismini kullanan sayılı kişilerden birisi benim. İsmim Fatih Türk.

    servantshoeloverVakunlugizli_üye
  • Hocam bende çok istiyorum,psikiyatra gittigimde psikoterapi almam gwrektigini söyledi ama oda uzun bir süreç ve açıkcasi psikolog da olsa kendimi açmak zor geliyor ,siz nasil başardınız aşabilmeyi?

    fatihturk78Vakunlu
  • Profilinizde genelde anarko egoist,biriciğim durumlarında olan kişilerin fikir öncüsü olarak gördükleri max stirneri görüyorum.Stirnerin size zinciri kırmada faydası oldu mu yoksa sonradan mı keşfettiniz

    fatihturk78
  • Ben kendi başıma hallettim. Psikologa falan da gitmedim. Ama şunu söyleyeyim bir sorunu çözmek istiyorsanız önce bu sorunu kabul etmeniz gerek. Fetişinizi saklanacak veya utanacak bir şey olmaktan çıkarıp sizi rahatsız eden bir olgu şekilde yorumlayabilirsiniz. Kendi kendimi tedavim bir ay sürdü. Bir ayda cinsel hayatım baştan evrildi resmen. Kendimi daha maskülen ve özgüvenli hissetmeye başladım.

    Bir de fetişiniz asla doğuştan gelen bir şey değil. Sonradan sizin geliştirdiğiniz bir şey. Vücudunuza giren bir virüsle niye barışık olasınız ki? Onu kökten söküp atmanız, tedavi olmanız gerekir.

    Aslında Wattpad'e bakarsanız orada birisi benim yazacaklarımın çoğunu yazmış bulunuyor.

    Linki de bıraktım. Bunu okuduktan sonra uygulamalara başlayabilirsiniz.

  • Stirner ile alakası yok onu ben ironi olsun diye profilime koydum. Ama Stirner felsefesi belki de işe yarayabilir. Bence bu durumda en çok işe yarayacak felsefe ise Redpill.

    Daha sorunuz olursa yazmaktan çekinmeyin. Saygılarımla, Fatih Türk.

  • Konu sahibi ve değerli arkadaşlar,açıkcası ben bu fetiş ve kölelik arzumla hiç barışık olamadım ve olmak da istemem,bende doğuştan değil sonradan evrilen bi durum olduğunu düşünüyorum ve kurtulmak istiyorum cidden..bilmiyorum bana çok aşağılayıcı ve yaşam standardını düşüren birşey olarak geliyor,ve şöyle bi handikapım var kendi adıma:mesela kız arkadaşlarımdan ayak fotosu isteyebiliyorm ama olası bi durumd asla ayaklarını yalamak ve koklamak istemem çünkü ben beni onlardan soğutuyor yani çoğu durumda ikilemde kaldığım için fetiş bende bir kafa karışıklığı ve kendiyle barışık olmama durumu yaratıyor

    Konu sahibine çok teşekkürler özellikle attığı watpadd linki için..

  • servantservant Member, Vip

    @fatihturk78 birincisi fetiş sigara, alkol gibi bir alışkanlık değil bir dürtü, bir içgüdüdür. Ondan asla kurtulamazsın. Vazgeçemezsin. O hissini bastırmaya çalışırsın, frenlersin ama asla gerçek anlamda söküp atamazsın. Sen kurtulduğunu söylüyorsun kurtulmamışsındır arkadaşım bu bir dürtü. Kendini kandırma. Bence güzel bir kadın ayağı gördüğünde iç geçirmiyorsan ben de bir şey bilmiyorum. Hem fetiş bence güzel bir şey şahsen fetişimle son derece mutluyum. Yukarıda yazan @Deniz durumda olanlar için (onlar da bence tüm fetişistlerin %1'i bile değildir) fetişten kurtulma rehberi olabilir ama genelleyemezsin. Bence çok boşuna işler bilmiyorum

    Ayaksever56shoeloverzeusemreSakatatsadsf1234maskelisinek
  • Sana katılıyorum. Özellikle ilişki sırasında partnerin dominant olmayı seviyorsa zevki 2-3 kat arttıran bir şey fetiş.

    servantmaskelisinek
  • Fikrine saygı duyuyorum dostum,ama senin dediğin gibi benim durumum genelinizden farkli bence ,ve hiçbir türlü seksten zevk alamicagimi düşünüyorum sadece ayaktan zevk alıyorum o yüzden kurtulmak istiyorum

    KoleMete16fatihturk78
  • Arkadaşlar hard bir ayak fetişisti be kölelik içgüdüsüne sahip biri olarak söylüyorum;bunların hastalık vs olduğunu düşünmüyorum hatta mutluyum bunlar olduğu için bence marjinal bile kılıyor kişiyi anlamadığım nokta bunlar sizde var diye bunun sizi karşı cinse eziklik hissettirmesi konusuna katılmıyorum bunun daha çok sosyal fobi olduğu kanısındayım ben çünkü kendimden örnek vermek gerekirse hayatımda şimdiye kadar olan hiçbir kadına(sahibem hariç) eziklik hissetmedim ve karşı cinsle iletişimim de gayet iyidir ve günlük hayatta dominant bir karakterim rol yaptığımdan yada saklamak istediğimden değil kendi karakterim böyle ama bir yandan da böyle arzularım var ve bunları birtek sahibemle yaşıyorum size tavsiyem bu tarz yönleri baskılamamanız sadece doğru kişiyle yaşamanız dostlar bunlar hastalık değil

    servantshoeloverSakatatVenus
  • Hocam her fikre saygı duyuyorum ama benim durumumdan örnek vermek gerekirse;hayatta hepimiz iş okul bişeyler için emek veriyoruz ve daha neler neler var..ama hayatta hicbi vasfı olmayıp kendine bile bakmayan kızların sahibelik adı altında bize köpüş vb demesi benim zoruma gidiyor(tmm o an zevk aliyo olabilirim ama aynı zamanda bundan utanç duyuyorum)bu yüzden kurtulma istiyorm ve mücadele ediyorum saygılar herkese

    KoleMete16fatihturk78Vakunlu
  • merhaba sevgili servant, öncelikle yorumun için teşekkürler. Frenleme ve bastırma hakkında söylediklerin doğru. Fakat bu kısa vadede böyle. Örneğin ilk zamanlarda evet kadın ayağı görünce iç geçiriyordum fakat zamanla bu da kırıldı. Tabi bunu tecrübe etmeden bilemezsiniz. Tabi seks hayatında fetişinden memnunsan partnerin de buna sıcak bakıyorsa sana ne mutlu. Fetişini yok etmen zaten böyle bir durumda mantıksız bir uğraş olurdu.

    Vakunlu
  • @servant Sigara ve alkolün de içgüdülerden geldiğini hatırlamakta fayda var. Beynin ödül mekanizması da bir içgüdüdür. Sen alkol içince dopamini artırırsın o yüzden bağımlı olursun. Fetiş de aynıdır. Her boşaldığında kendini ödüllendirerek mekanizmayı çalıştırırsın. Alkolden nasıl kurtulunuyorsa fetişten de öyle kurtulunulur. "Kendimi sigarayı bırakmış gibi hissediyorum şu an" bu da benim açımdan fetişten kurtulmanın tek cümleyle özetidir.

  • Genç arkadaşlara tekrardan tavsiyem fetişinizi gözünüzde büyütüp yok edilmesi imkansız bir şey olarak asla görmemenizdir. Davut'un Golyat'ı yendiği gibi fetişinizi siz de yenin ve bu zinciri göğsünüzde kırın.

    Vakunlu
  • @Deniz yolun açık olsun. birkaç genci bu illetten kurtarabilirsem veya bir farkındalık yaratabildiysem ne mutlu bana.

  • @servant @Kaslıköpüş @Ayaksever56 @tkdrs26 @Aa3 @maskelisinek @Deniz Sevgili arkadaşlar. Benim herhangi bir fetişim yok. Geleneksel dürtülere sahibim ve düzenli bir seks hayatım var zaten.

    Sizleri tedaviye zorlamak gibi bir amacım da yok. Bu işten para da kazanmıyorum ve böyle bir idealim olmaz. Benim tek amacım kurtulma ihtimali ve şansı olan gençleri bu illetten kurtarmaktır. Bunu tamamen hobi amaçlı yapıyordum. Haftada 15-20 dakikamı ayırıp foruma giriyor ve özelden gelen sorulara cevap veriyorum. İnsanlara yardımcı olmak, aşağı yukarı aynı sorunları yaşadığımız insanlara yardım etmek güzel bir şey. Benim yazdığım yazıları istediğiniz şekilde yorumlayabilirsiniz sıkıntı yok. Lakin şu günden itibaren bu forumla bir alakam kalmamıştır. Kimseyi kurtarmaya da çalışmayacağım. Her koyun kendi bacağından asılır demişler ben de artık kenara çekiliyorum.

    Özellikle 18 yaşın civarındaki arkadaşlar, bir gün her şey için çok geç olmadan kendinizi kurtarın. Çünkü zaman gelecek ve bu zamanlarınızı arar hale geleceksiniz. Vakit kaybetmeden sağlıklı bir erkeğe dönüşün. Haydi sevgiler. Hepinize mutlu yazlar dilerim :)

    Vakunlu
  • Yapmaya çalıştığın şeye kesinlikle saygım var. Muhafazakarlarla ilgili açtığın konu bana doğru gelmedi, forum kültürü gereği düşüncemi yazmak istedim. Aslında bazı yerlerde dediğine katılıyorum; fetişlerden uzaklaşmak, alkol ve sigara benzeri şeylerle aynı mantık. Çoğu fetiş sahibi kişi daha önce klasik sekse hiçbir ihtiyaç duymadığından şikayet eder, kendini hasta hissetmelerinin nedeni de budur genelde. Herhangi bir yere ilgi hissetmek de hormonlar aracılığı ile olur. Cinsel arzunun vücutta oluşu bile hasta olmadığının kanıtıdır. Burda işin içine aile girer, ebeveynler çoğunlukla çocuklarına cinsel konularda sözlü yardımlarda bulunmadıkları için çocuk yaşta kendini keşfetmeyi öğrenemeyen bireyler eğilimlerini fantazi yerine hastalık olarak görür. En basitinden ayaklara ilgi duyup temas halinde boşalabilen birisinin zaten yükselme problemi yoktur. Zihninde fetişini hastalık olarak gördüğü için klasik seks beyninde bir tabudur, fantazilerini hastalık olarak görmeyi bırakabilirse klasik sekse de yönelimi içgüdüsel başlar. Bu konuda tartışmak istersen dm yoluyla da konuşabiliriz. Benim açımdan yanlış bir üslup kullanıp forumu bırakmana teşvik ettiysem öyle bir amacımın olmadığını bilmenin isterim.

    shoelovercngz123
  • Psikolojik olgular, kendine veya çevrene zarar veriyorsa hastalık niteliği taşır ve o zaman tedavi gerektirir demişti bir psikiyatrist arkadaşım. 8 yıllık evli ve 3 yaşında bir çocuk sahibi olarak fetişimden ve mazoşist duygularımdan naçizane bir zarar görmedim. Toplumsal önyargılarla bunu bir hastalık olarak da görmedim. Tersine, bunca yıl sonra bile eşimin fetişizmle ya da bdsm ile hiç ilgisi olmadığı halde hala çok renkli ve zevkli bir cinsel hayatımız var diyebilirim. Bunda farklı bir renk olan fetiş duygularımın ve bdsm nin çok büyük katkısı olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu isteklerin size zarar verdiğini düşünüyorsanız, tedavi konusunda sonuna kadar yanınızdayım. Ama toplumsal baskılarla bunun bir hastalık olarak görünmesine de karşıyım. Kadın poposunu seksi bulmak sağlıklı, ancak ayakları estetik ve çekici bulmayı hastalık olarak kabul etmek, sadece toplum baskısıdır, hastalık değildir bana göre.

    Herkesin kendi fetişi vardır, bu ayak da olabilir, başka bir şey de, ancak içinde istismar yoksa, başkasına veya kendinize zararı yoksa, bunu tedavi edilecek bir şey olarak görmeyi doğru bulmuyorum. Burda fikirleri açıkça tartışabiliriz, ancak gençlere bu konuda öğüt vermeyi önermiyorum.

    servantobedient4umaskelisinek
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .