Muhafazakar arkadaşlara sorum

fatihturk78fatihturk78 Member

Dindar arkadaşlara bir sorum var. Fetişinizle nasıl barışık olabiliyorsunuz?

Saldırı olarak anlamayın sırf meraktan. Hayırlı bayramlar.

Aa3

Yorumlar

  • Öncelikle çok dindar biri olduğumu söyleyemem ancak konunun din ile ne alakası var anlayamadım. Partnerimle evlilik dışı cinsel münasebete girmem, sadece müslümanlıkta değil belli başlı çoğu dinde zaten kabul edilen bir şey değil. Bu cinsel ilişkiyi eşimle yaptığımı varsayarsam da bu yine dindarlar açısından ne gibi sıkıntı yaracak onu da anlamadım.

    Açtığın diğer konuları ve Wattpat'ta yazdığın Fetişlerden Kurtulma Kılavuzu isimli yazına bir göz attım ve kendini kurtulmuş olarak gördüğünü, başkalarına da bunun yollarını anlatmaya çalıştığını fark ettim. Burada bulunan arkadaşlardan bazıları düşündüğün gibi kendini tamamen fetişine kaptırmış ve başka hiçbir şeye odaklanamıyor olabilir ve onlara yardım etmek istemen güzel bir şey ancak bunu dini kullanarak yapmazsan sevinirim.

    servantshoeloverkaralkaHayaletomrdrmz30
  • Benim dinimde bunların hepsi serbest iyi günler

  • Hangi din kişinin eşiyle birlikte olmasını yasaklıyor ki? Niye öcü gibi bakılıyor farklı fantazilere o da ap ayrı bir şey. Bırakın insanlar ne yaşamak istiyorsa yaşasın. Bir insan yaşadıklarından ötürü duygularından rahatsızsa zaten yapmayı bırakır. Kendi doğrularını nezaket içerisinde bile olsa fetiş forumunda dayatmaya çalışmak, kendince bir şeyleri ispatlamaya çalışmak gibi geldi bana. Dediğin gibi bir şeyleri kendi başına aşmayı başardıysan bırak diğer insanlarda kendi kendine başarsın.

    Ayaksever56HayaletShoelicker83aliveli2332
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .