Public ayak yalamak için uygun mekanlar
usefullslave
Member
kategorisi FetişAlem
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Arabada ormanda kısacası kimsenin olmadığı yerlerde
AVM otoparkları bence ideal
Güvenlik kamerası olmayan bir yerde işini görebilirsin.
araba sorununu çözersek süper olacak o zaman :)
Ayak bulunsa mekan her türlü bulunur. Ayrıca dışarıda sessiz, sakin, tenha yerlerde yalaması ayrı zevklidir.
Yaşadığım tüm deneyimler public oldu, büyük giyim mağazalarının deneme kabinlerinde, otoparkta ve son olarak avm tuvaletinde yapmıştım. zevki bir başka :)
Tuvaletler,hijyen açısından sorun olmaz mı dostum.
bilemedim şimdi, ayağı herhangi bir yere değmedi sadece çıkarıp yaladım 🤷
tuvalet bana da hiç hijyenik gelmedi açıkcası
Tuvalet diyorsun ayağı hiç bir yere deymedi diyorsun hiç mi ayağını uzatırken bir yerden tutmadı veya sen yere çömelmedinmi? Elbet hijyenik olmayan birşeyler olmuştur.
Ben plajda ve park da yalamıştım kalabalık ortamdı
Birkac kisi gorsun ego tatmini yapayim mantığıyla diyor, karsındakine go tatmini veya herhangibir fazladan kar ettircegine kisi kendi muhtemel karından vazgecmeli
Bir kisi kendini ahlaklandırırsa herkes kendini ahlaklandırabilir, bir oisi kendini bozarsa herkes kendini bozabilir
Kimin beklentisi daha coksa o beklentiye bagli olarak da asıl zarar gorecek de odur
Bence gece clubu uygun bir yer olur çünkü öperken dans ederler ve umursamadan eğlenirler belki de kadınların ayakları altında ezilir kimse görmediği için de çok eğlenceli olur dusuncesindeyim
Ormanda bir mangal yerinde ayak taparken bir koşucu tarafından yakalandım
bir mahllenin bahçesinin kenarında bulunan yüksek taşın üzerinde oturan yarı italyan yarı isviçreli bir biseksuel olan erkeğin ayaklarını yalarkenki halim
Bu fotoğrafların burada ne işi var? Git kendi konunda paylaş. @shoelover lütfen artık birşeyler yapın. Ben bu fotoları görmek zorunda değilim
Birgün Almanya 🇩🇪 başkenti Berlin’de bir lgbt partisine gidip orada bir kenarda birinin ayağına hizmet ederek tabanlarını yalıyacağım tasmamı takıp o şekilde
Arkadaşım sen benimle dalga mı geçiyorsun? Yazma dedikçe yazıyorsun buraya. Ya gerizekalısın laftan anlamıyorsun ya da aklın sıra beni siklemiyor ayaklarına yatıyorsun. Klavye delikanlısı.
@shoelover @maskelisinek gerçekten erkek ayaklarından midem bulanıyor
Bu herif kendi erkek ayağı konusu altında istediğini paylaşsın. Lütfen gerekli uyarıyı yapınız
Önce üslubunu düzeltsen daha iyi olur. Adam istediğini yazar gayette, ha fotoğraf konusunda haksız evet ama "gerizekalı" demen seni haklı durumdan haksız duruma düşürür servant 🤓🤓🤓
servant ben de senin gibi erkek ayaklarından nefret ediyorum ama açılan konu genel bir konu ve paylaşım yapan konuya uygun bir paylaşım yapmış ayrıca sen bu formun yöneticisi felan değilsin kimseye bunu yapma şunu yapma diyemezsin
Gerçekten bu fotoğraf buranın konusu değil
Hiç kimse bu foruma @servant kadar emek vermedi.
İnsanların yüzlerce dolar verip izlemeye çalıştığı videoları burada ücretsiz paylaştı.
O nedenle kendi adıma forumun en değerli üyesi olduğunu düşünüyorum.
Üslubu sert olsa da çoğu zaman söylediklerini değerli buluyorum.
Erkek ayağı konusunda ben de aynı görüşteyim.
Ama saygı duyuyorum seven arkadaşlara.
Ancak kendi konusu içinde paylaşılmasını daha doğru buluyorum.
Lütfen dikkat edelim. Burada çoğunluk kadın ayaklarından hoşlanıyor,unutmayalım.
İyi forumlar...
Zevkine saygım var ama bunun yeri cidden burası değil açmışsın konunu lütfen orada paylaş. Beni fotoğrafların ile rahatsız etmeye hakkın yok.
Konu puplic ayak yalama olduğu için bende sorun olmaz diye düşünmüştüm o yüzden bu paylaşımı yaptım kusura bakmayın rahatsız ettiysem yine
Bu konu biraz uzadı farkındayım. Tamamen senin zevkine karışıyoruz gibi bir algı oluşmuş bazı üyelerde böyle birşey benim açımdan yok. Kendi resimlerini lütfen sadece konu başlığında erkek diye belirtilirse paylaşırsan bu konu da bu kadar uzamamış olurdu veya paylaşmak istersen adminleri etiketleyerek sorabilirsin onay alırsan paylaşırsın.
Bundan sonra istediğin paylaşımı yap.
Sana tek kelime dahi etmiycem söz veriyorum
Özgürlükse madem erkekler ile olan bütün fotoğrafları foruma yükleyebilirsin.
Arkadaşlar. Yorumlarını görmek istemediğiniz kişilerin profiline girip , Düzenle -> Yoksay seçenekleri ile sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.