Femdom oyunları
Arkadaşlar sizinle içerisinde fazla fazla oyunun bulunduğu vpn ile girebileceğiniz ve oyunları indirebileceğiniz linki paylaşacağım, oyunlar normalde ücretli fakat bu siteden bedava indirebilirsiniz; oyunlar feet worship, spitting, sissy, humiliation, pissing, futadom, scat, fart ve daha bir çok fetişi içeriyor keyifli oynamalar
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Virüs riski var mı
Açılmıyor link dostum
Ben android telefonuma indirdim herhangi bir virüs bulaşmadı pc için de olacağını sanmıyorum
Bende açamadım şuan da sitede bir sorun var galiba
F95 forumunda:
Virüslü oyun olmaz
Hakaret ve küfüre yer yoktur
Bütün oyunların "genel sürümü" ücretsizdir
Yerli ve yabancı bir çok kişiyle kolayca tanışırsınız
Oyun geliştirici olmak isterseniz bolca yardım ve içerik bulabilirsiniz
Oyun geliştirici olduktan sonra sadece gelistiricilerin gorebildigi konu açılır buradan yardım ve tavsiyeler alabilirsiniz
Son olarak bu forum dünyanın görsel roman bazında en büyüğüdür ve bağış sistemi üzerine kuruludur yani kullanımı ücretsizdir..
Her dediğini doğrulayabilirim. Ben de bir geliştiriciyim ve f95 olmasa hiç kimseye ulaşamazdım.
Yayınlanmış oyununuz varsa gözatmak isterim
Elbette. https://f95zone.to/threads/adventurers-journey-v0-1-2f7-atadev.171039/
Henüz erken aşamada bir oyun. Her 1-2 ayda bir güncelleme getirmeyi planlıyorum, iyi eğlenceler.
RPGM oyunlarını oynamayı hiç beceremiyorum :) Yine de oyununuzu indirip denedim (Kilisede Amara'yı buldum) . Genel olarak güzel görünüyor. Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim. Sizinde bir oyununuz varsa denemek isterim.
Bu oyunlar yürkçe mi? Rwadult sitesi var mesela oyunlar türkçeleştirilmiş.
Benim oyunum Türkçe değil, f95'te ise türkçe oyun gördüğümü hatırlamıyorum.
Benim oyunum da geliştirme aşamasında şuanda 3. güncellemeyi hazırlıyorum
https://f95zone.to/threads/the-gates-of-stories-v0-0-1-goho-digitals.171502/
Genelde ingilizce oluyor. RWAdult gibi siteler bu yüzden var. Yayınlanmış oyunların tercümelerini ekleyip kendi sitelerinde paylaşıyorlar.
Ben de bu yüzden yazdım belki türkçe isteyen olur diye.